Τέτα Καμπουρέλη: «Θα μπορούσα να παρουσιάσω εκπομπή»
Media

Τέτα Καμπουρέλη: «Θα μπορούσα να παρουσιάσω εκπομπή»

Η Τέτα Καμπουρέλη έχει εξοικειωθεί με το γυαλί και η τηλεόραση της αρέσει.

Μετά την εμφάνιση, σου στο «Πρωινούλι», πιστεύεις ότι θα μπορούσες να γίνεις κεντρική παρουσιάστρια σε κάποια ψυχαγωγική εκπομπή;
«Έχω πάρα πολλές φρέσκες ιδέες, που θα μπορούσαν να υλοποιηθούν. Έτσι, νομίζω πως ναι, θα μπορούσα να παρουσιάσω μια εκπομπή. Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια έχω αποκτήσει άνεση στα τηλεοπτικά πλατό και μπορώ να αξιοποιήσω την εμπειρία μου αυτή, κάνοντας κάτι που θα είναι «κομμένο και ραμμένο» πάνω μου. Δεν ζητάω να μπω σε ξένα μονοπάτια, απλά να «φωτίσω» τα δικά μου»


Όταν σε βλέπουν στον δρόμο σε φλερτάρουν οι άντρες και αν ναι, ποιο είναι το πιο όμορφο κομπλιμέντο που άκουσες;
«Στον δρόμο οι άνθρωποι είναι πιο διακριτικοί. Περισσότερο φλερτ δέχομαι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που τα πράγματα είναι πιο ελεύθερα και ο καθένας πίσω από την οθόνη του υπολογιστή του μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Μου αρέσουν τα όμορφα σχόλια, ακούω και τις κακές κριτικές για να βελτιώνομαι, σιχαίνομαι τη χυδαιότητα, αλλά τοπίο όμορφο κομπλιμέντο που ακούω τους τελευταίους μήνες συνέχεια είναι το «πώς γίνεται να υπάρχει τόσο όμορφη γιαγιά;». Οι περισσότεροι δεν το πιστεύουν ότι έχω εγγόνι.
Ο σύζυγος σου πώς αντιδρά στις εκδηλώσεις θαυμασμού;
«Ψύχραιμα και με κατανόηση. Είμαστε τόσα χρόνια μαζί, γνωριζόμαστε τόσο καλά, αγαπιόμαστε τόσο πολύ, που δεν υπάρχουν περιθώρια για δεύτερες σκέψεις» είπε στην Freddo.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved