Ελένη Μενεγάκη: Προβληματισμός για τη νέα της ομάδα
Media

Ελένη Μενεγάκη: Προβληματισμός για τη νέα της ομάδα

Η Ελένη Μενεγάκη θα συνεχίσει για ακόμα μία σεζόν την πορεία της στην μεσημεριανή ζώνη της τηλεόρασης του Αlpha, μιας και ανανέωσε νωρίς τη συνεργασία της με το κανάλι, για 4 χρόνια. 

Η «Ελένη», όπως όλα δείχνουν, θα ακολουθήσει την πεπατημένη της προηγούμενης χρονιάς καθώς έχει πολλούς χορηγούς. Στο τέλος της σεζόν, αποχαιρετώντας το κοινό της, χαρακτήρισε την εκπομπή της «μαγαζάκι» και δικαιολογήθηκε για την... τηλεπραμάτεια της λέγοντας πως ό,τι κάνει το κάνει για το κοινό της, όμως η πτώση της τηλεθέασης (κατά περίπου 5%) την έχει προβληματίσει όσο να 'ναι.

Σκοπεύει λοιπόν να εμπλουτίσει το «μαγαζάκι» της και με φρέσκα θέματα, όμως πρώτα πρέπει να βρει συνεργάτες για δύο... νευραλγικές θέσεις: σεφ και αστρολόγο! Ναι, τόσο ο Βασίλης Καλλίδης όσο και η Άση Μπήλου δεν θα είναι πια μαζί της.

Ο πρώτος αποχώρησε λόγω φόρτου εργασίας, ενώ η δεύτερη δεν πήρε το ΟΚ για νέο κύκλο του «Star System» και οι σχέσεις με το κανάλι μάλλον ψυχράνθηκαν... Την ίδια ώρα, το Epsilon TV αναμορφώνει εντελώς το πρόγραμμα του και απέναντί της δεν θα έχει τη Ναταλία Γερμανού, που ήταν... εύκολο για εκείνη, αλλά τη Χριστίνα Λαμπίρη. Η... μετρ του κουτσομπολιού και της μεσημεριανής ζώνης θα αποτελέσει γερό αντίπαλο για την ξανθιά παρουσιάστρια του Αlpha, που πέρυσι σχεδόν αλώνιζε στον αέρα μόνη της.

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved