Ο Γιάννης Αϊβάζης μιλά για τον ρόλο – έκπληξη στη σειρά «Η ζωή μου»
Media

Ο Γιάννης Αϊβάζης μιλά για τον ρόλο – έκπληξη στη σειρά «Η ζωή μου»

Η τηλεόραση αγαπάει πολύ τα βιβλία, γι' αυτό και φέτος θα δούμε στη μικρή οθόνη το έκτο βιβλίο της Καρμέλας Κατσαμένη, το οποίο, αν και είχε αρχικό τίτλο «Το νόημα της ζωής», θα μετονομαστεί «Η ζωή μου» και θα βρεθεί στις προθήκες των βιβλιοπωλείων το φθινόπωρο.

«Είναι μια πολύ ωραία και φιλόδοξη παραγωγή, η οποία θα παιχτεί σε Ελλάδα και Κύπρο και πραγματεύεται μια πολύ ωραία ιστορία, η οποία θα κάνει τη διαφορά» λέει σε καθημερινή εφημερίδα, ο Γιάννης Αϊβάζης. Και συμπληρώνει: «Ο ρόλος μου αφορά τον έναν από τους δύο βασικούς πυλώνες της εξέλιξης. Ενσαρκώνω έναν διευθυντή καναλιού, ο οποίος έχασε το παιδί του και είναι αποφασισμένος να φτάσει στην αλήθεια. Ωστόσο, θα γίνει μήλον της έριδος ανάμεσα στην ιδιοκτήτρια του καναλιού και στη φιλόδοξη δημοσιογράφο που υποδύεται η Μαρία Ιωάννου».

Όπως τονίζει ο ηθοποιός, πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή, η οποία μάλιστα γυρίζεται με κινηματογραφικό τρόπο, ενώ θα προβάλλεται στην prime time. Τις τρεις κοπέλες που μεγάλωσαν στο ορφανοτροφείο ενσαρκώνουν οι Δήμητρα Χαρίτου, Στέλλα Κοντού και Μαρία Πολέμη. Πρόσωπο-κλειδί, ωστόσο, θα είναι η τέταρτη ηρωίδα της σειράς, μια γυναίκα που αντιμετώπιζε με εχθρότητα τις τρεις φίλες, από την εποχή που μεγάλωναν στο ίδρυμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved