Απίστευτες ανατροπές στη παρέα των «Συμμαθητών»
Media

Απίστευτες ανατροπές στη παρέα των «Συμμαθητών»

Η παρέα των «Συμμαθητών» πήρε από νωρίς το «πράσινο φως» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης έφεραν τη σειρά πολλές φορές στην κορυφή της τηλεθέασης.

Όπως φάνηκε, η ελληνική βερσιόν του σεναρίου που υπογράφει ο Γιώργος Φειδάς κέρδισε γρήγορα το τηλεοπτικό κοινό, ενώ το απρόσμενο και ανατρεπτικό φινάλε κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου δημιουργώντας παράλληλα ερωτήματα σχετικά με τις εξελίξεις.
Ηδη έχουν γυριστεί αρκετά επεισόδια του νέου κύκλου. Σε αυτά θα δούμε να συμμετέχει η Λουκία Παπαδάκη, που εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν στον ρόλο της μυστηριώδους Ιωάννας, της μητέρας της Μαριλένας.
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία έχει αποχωρήσει από τη σειρά τον περασμένο Νοέμβριο λόγω εγκυμοσύνης, επανέρχεται μόνιμα με τον ρόλο της Κρίστη, ενώ επιστρέφει και η Πηνελόπη Πλάκα (Γκέλυ), η οποία πέρυσι έκανε μερικές guest εμφανίσεις στο σίριαλ.

Η σειρά ξεκινάει με ένα πάρτι στην παραλία που διοργανώνει ο ραδιοφωνικός σταθμός Epic, με dj την Κρίστη. Ο Αντρέας, ο Παύλος και η Βάλια προσπαθούν να επιστρέψουν από την Αργε-ντινή μαζί με τη μητέρα της Μαριλένας, Ιωάννα, η οποία θα δώσει τις απαντήσεις σχετικά με την εξαφάνισή της. Το θέμα που απασχολεί τους ήρωες είναι πώς θα μπορέσουν να πάρουν πίσω την εταιρεία από την Ιριδα. Επίσης ο Φρίντομ και η Βάλια θα καταλήξουν οριστικά για το αν θα είναι μαζί.
Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved