Μάγδα Τσαγγάνη: «Δεν είναι θέατρο αυτό, είναι εξευτελισμός»
Media

Μάγδα Τσαγγάνη: «Δεν είναι θέατρο αυτό, είναι εξευτελισμός»

Ύστερα από απουσία πέντε ετών από την τηλεόραση, η Μάγδα Τσαγγάνη επέστρεψε, με έναν ρόλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της, στην κωμική σειρά «Μάλιστα, σεφ!».

«Ήταν κάτι που μου άρεσε πολύ και η αλήθεια είναι πως είχα καιρό να κάνω τηλεόραση. Όμως δεν με ενοχλεί καθόλου», δηλώνει στη «Freddo». «Μπορώ να πω ότι ζω σχεδόν καλά, έχω κάποια σύνταξη που περικόπτεται όπως σε όλους, αλλά επειδή έχω οικονομολογικό πνεύα, τα βγάζω καλά. Κάνω τα κουμάντο μου», εξηγεί.

Το θέατρο είναι η μεγάλη της αγάπη, όμως του ρίχνει «πόρτα» όταν χρειάζεται. Όταν δεν την εκτιμούν. Πριν από δύο χρόνια έγραψε το πρώτο της παιδικό θεατρικό, με τίτλο «Να το, να το, το μωρό μου το Χιονάτο», και το ανέβασε στην Κρήτη, με πρωταγωνιστές μαθητές σχολείων. Με αυτό θα συνεχίσει και φέτος στην Αθήνα, αφού πέρσι στο θέατρο «Γκλόρια» τα πήγε πολύ καλά.
«Θα συνεχίζω έτσι, δεν μπορώ να δουλεύω Παρασκευή και Σάββατο και να παίρνω 30 ευρώ τον μήνα ποσοστά, δεν είναι θέατρο αυτό, είναι εξευτελισμός. Ασε που ήμουν πάντα κατά των τουρνέ. Δεν μπορώ να φύγω περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με μια βαλίτσα στο χέρι και να πληρώνομαι με ποσοστά της τάξεως των 10 ευρώ τον μήνα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved