«Δίδυμα φεγγάρια» με… ίντριγκες
Media

«Δίδυμα φεγγάρια» με… ίντριγκες

Η τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Δίδυμα φεγγάρια» επιστρέφει και αυτή τη χρονιά στη μικρή οθόνη κι ο Γρηγόρης Βαλτινός ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες του για την Κύπρο, καθώς μεθαύριο ξεκινούν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου.

«Ο δεύτερος χρόνος στα "Δίδυμα φεγγάρια" μάς δίνει μια χρυσή ελευθερία, γιατί μπορεί το έργο να στηρίζεται στο βιβλίο της Ρένας Ρώσση - Ζαΐρη, όμως στην τηλεόραση έχουμε την άνεση να αναπτύξουμε περισσότερο τους ήρωες και τις ιστορίες τους. Αυτό θα συμβεί και στον δικό μου ρόλο» λέει σε καθημερινή εφημερίδα ο πρωταγωνιστής και συνεχίζει: «Βεβαίως, αυτό θα συμβεί και στους άλλους χαρακτήρες, ενώ πολλές ιστορίες θα "ανοίξουν". Περιμένουμε να δούμε πού θα μας πάει η Βάνα Δημητρίου με την πένα της αυτή τη σεζόν».

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, τα νέα επεισόδια επιφυλάσσουν πολλές ανατροπές, ίντριγκες και αγωνία που θα χτυπήσει κόκκινο. Ο Παύλος (Γρηγόρης Βαλτινός) θα σμίξει με την Αλίκη (Χριστίνα Παυλίδου) και μένει να δούμε αν αυτή η ουτοπική ως τώρα αγάπη, που είχε ριζώσει μέσα τους από τότε που ήταν νέοι, σε συνδυασμό με τη συγκατοίκηση και τη συμβίωση, θα είναι έτσι όπως την είχε ονειρευτεί. Βέβαια, το όνειρο που γίνεται πραγματικότητα θα αντιμετωπίσει και εμπόδια, με κυριότερο την Αγάπη (Χριστιάνα Μούζουρα), την κόρη του Παύλου, η οποία είναι εντελώς αντίθετη με αυτή τη σχέση.
«Νιώθω ωραία που θα ξεκινήσουμε πάλι γυρίσματα, αν και δεν ξεκουράστηκα λόγω των προβών για το θεατρικό που θα ανεβάσουμε τον επόμενο μήνα. Ομως μου αρέσει η δουλειά μου, είμαι βιτσιόζος και δεν θέλω να ξεκουραστώ» λέει ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο οποίος από τον Σεπτέμβριο θα ταξιδεύει από την Κύπρο στη Θεσσαλονίκη, αφού θα αρχίσει η θεατρική σεζόν του στο Αριστοτέλειον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved