Ελένη Μενεγάκη: Επέστρεψε στην Αθήνα για χάρη της εκπομπής της
Media

Ελένη Μενεγάκη: Επέστρεψε στην Αθήνα για χάρη της εκπομπής της

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε εσπευσμένα στην Αθήνα από την Άνδρο για χάρη της εκπομπής της.

Η νέα τηλεοπτική σεζόν φτάνει και η παρουσιάστρια δεν έχει βρει όλους τους συντελεστές για την εκπομπή της. Οι αποχωρήσεις ήταν αρκετές, ενώ σε κάποιους που έγινε πρόταση δεν απάντησαν θετικά.

Η Άση Μπήλιου δεν σταμάτησε μόνο από την «Ελένη» αλλά και από τον Alpha, αφού η εκπομπή της Star System δεν θα συνεχιστεί. Ο Βασίλης Καλλίδης δεν θα είναι στην κουζίνα ενώ η Τζωρτζέλα Κόσιαβα δεν θα είναι στο πάνελ. Αποχωρήσεις έγιναν και πίσω από τις κάμερες με πρώτη και καλύτερη την βοηθό αρχισυντάκτριας Βένια Καραγιάννη, η οποία πάει στον ΑΝΤ1 όπως επίσης και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Η Ελένη Μενεγάκη μετά από αυτές τις κατηγορίες ψάχνει να βρει τους αντικαταστάτες. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δημοσιεύματα, η Ευαγγελία Αραβανή δεν δέχτηκε την πρόταση να είναι στην εκπομπή, όπως και η Μαντώ Γαστεράτου. Πρόταση έγινε και στην ηθοποιό από τους Συμμαθητές, Κωνσταντίνα Κομματά.

Η παρουσιάστρια του Alpha ήρθε στην Αθήνα και συναντήθηκε με ανθρώπους του καναλιού για να δει τι θα γίνει με την εκπομπή και να καταλήξουν στα άτομα που θα ενταχθούν στην ομάδα.
Σύμφωνα με το Λοιπόν, στην κουζίνα θα δούμε τον Γιώργο Τσούλη και στα ζώδια τον Γιώργο Πανόπουλο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved