Bahar: Η ιστορία της Χουλγιά γίνεται πρωτοσέλιδο
Media

Bahar: Η ιστορία της Χουλγιά γίνεται πρωτοσέλιδο

Έχοντας πιει λίγο παραπάνω, η Εφσούν δίνει στους δημοσιογράφους την είδηση για τη φυγή του συζύγου της Χουλγιά, την οποία και τυπώνουν.

Φεύγοντας από το δείπνο, της τηλεφωνεί ο Ισμαήλ και ακούγοντάς τη μεθυσμένη πηγαίνει να τη βρει. Ο Ατές και η Μπαχάρ, μετά το τέλος του δείπνου, σώζουν τη Σινέμ από τα χέρια του πρώην συζύγου της, που την κακοποιεί. Την επόμενη μέρα συναντιούνται και ο Ατές τής προτείνει να κάνουν ασφαλιστικά μέτρα, πράγμα το οποίο τελικά εκείνη αποφασίζει. Η ιστορία της Χουλγιά γίνεται πρωτοσέλιδο και εκείνη θέλει να πάει στο Παρίσι να βρει τον άντρα της με την ερωμένη του.

Παθαίνει κρίση αλλά τη σταματούν τα παιδιά της. Η Χουλγιά μαθαίνει από την Μπεϊζά ότι την είδηση στα περιοδικά την έδωσε η Εφσούν. Είναι έξαλλη από θυμό και όταν τη βλέπει στην κουζίνα, αρχίζει να της πετάει πράγματα με αποτέλεσμα να την τραυματίσει. Η Εφσούν πηγαίνει χτυπημένη στη μητέρα της κι εκείνη πηγαίνει στην έπαυλη και ζητάει τον λόγο από τη Χουλγιά...


Η Νουράν θυμωμένη αντιμετωπίζει τη Χιούλγια στο αρχοντικό επειδή χτύπησε την Εφσούν. Ζαλίζεται όμως, πέφτει από τη σκάλα και χάνει τις αισθήσεις της. Την ίδια στιγμή, φτάνει η Εφσούν, που βλέποντας τη μητέρα της σ' αυτή την κατάσταση, ξεσπάει στη Χούλγια. Η Μπαχάρ, τρώει με τον Ατές και τη Σινέμ σ' ένα εστιατόριο. Μαθαίνει την ιστορία της, την ώρα που ο άντρας της εμφανίζεται και δημιουργεί επεισόδιο. Η Μπαχάρ υπερασπίζεται την κοπέλα. Η Νουράν μεταφέρεται στο νοσοκομείο και μαζεύονται όλοι εκεί. Η Εφσούν συνεχίζει να κατηγορεί τη θεία της καθώς πιστεύει ότι η Χιούλγια έσπρωξε τη μητέρα της απ' τη σκάλα. Η Εφσούν τηλεφωνεί στον αστυνόμο Ισμαΐλ, για να συλλάβει τη θεία της.

Μετά τις απαραίτητες ερωτήσεις, όμως, δεν καταλήγουν κάπου. Η Νουράν συνέρχεται και εξηγεί ότι δεν την έσπρωξε η Χούλγια απ' τη σκάλα, αλλά ότι ήταν ένα ατύχημα. Η Εφσούν την καλεί να μείνει στο αρχοντικό των Αταχάν, για να έχει κάποιον να τη φροντίζει. Η Σακινέ επιστρέφει στο σπίτι της, όπου την περιμένει μια αρνητική έκπληξη...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved