Γερμανού: «Ότι δίνεις παίρνεις στην τηλεόραση»
Media

Γερμανού: «Ότι δίνεις παίρνεις στην τηλεόραση»

Η Ναταλία Γερμανού γνωρίζει πολύ καλά την τηλεόραση, καθώς βρίσκεται σε αυτή 23 ολόκληρα χρόνια.

-Τα τελευταία 23 χρόνια που είσαι στο «γυαλί» τι σου έχει μάθει η τηλεόραση; Είναι ένας χώρος που για να επιβιώσει κάποιος πατάει επί πτωμάτων ή πηγαίνει από κρεβάτι σε κρεβάτι;

«Όπως της φερθείς θα σου φερθεί η τηλεόραση. Αν κάνεις την καριέρα σου πατώντας επί πτωμάτων, κάποια στιγμή θα πατήσουν και στο δικό σου πτώμα. Κι αν κάνεις καριέρα αλλάζοντας κρεβάτια αφεντικών και συνεργατών, τότε μια μέρα τη δική σου θέση θα στη φάει κάποια νεότερη κι ομορφότερη που θα κοιμηθεί μαζί τους. Ό,τι δίνεις παίρνεις στην τηλεόραση, δεν συγχωρεί τίποτα»

-Ας αφήσουμε στην άκρη την τηλεόραση. Βιβλίο καινούργιο θα γράψεις;

«Κανονικά έπρεπε να έχω παραδώσει στις «Εκδόσεις Ψυχογιός» το δεύτερο βιβλίο μου πέρσι τον Μάρτιο, οπότε έχασα το deadline. Μετά έπρεπε να το βγάλω αυτό το καλοκαίρι, αλλά ούτε τώρα το παρέδωσα... Δεν έχω άλλη δικαιολογία, πρέπει να το ολοκληρώσω και το δώσω αυτό το βιβλίο. Θα ήθελα πάντως κάποια στιγμή να γράφω ένα βιβλίο για την τηλεόραση, έτσι όπως την έχω ζήσει εγώ όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στο χώρο. Θα γράψω βιβλίο για την τηλεόραση και μετά θα εξαφανιστώ στο Μπαλί, γιατί πρέπει να πω αλήθειες .Δεν θα γράψω κακίες, θα είναι χιουμοριστικό, αλλά θα έχει αλήθειες»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved