Η Φωτεινή Μπαξεβάνη επιστρέφει στην μικρή οθόνη με ρόλο έκπληξη
Media

Η Φωτεινή Μπαξεβάνη επιστρέφει στην μικρή οθόνη με ρόλο έκπληξη

Η Φωτεινή Μπαξεβάνη επιστρέφει στη μικρή οθόνη με την κωμική σειρά του Star «Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές» και μιλά για τον ρόλο της και τη νέα τηλεοπτική της συνάντηση με την Καίτη Κωνσταντίνου.

«Είναι μια πολύ ωραία κωμωδία με ανατροπές και γρήγορες ατάκες» λέει στο «TV Έθνος» η Φωτεινή Μπαξεβάνη και συμπληρώνει: «Υποδύομαι την Τζένη, μια κομμώτρια η οποία είναι μια δυναμική γυναίκα με ευχάριστη προσωπικότητα. Η κόρη της, η Φανή (Μένια Μαθιουδάκη) δεν έχει αποφασίσει τι θέλει να κάνει στη ζωή της, περνάει αρκετό χρόνο στο κομμωτήριο και έχει σχέση με τον Χρήστο (Λεωνίδας Καλφαγιάννης), έναν χωρισμένο άντρα με δυο παιδιά.

Όταν η πρώην σύζυγός του (Άννα Μονογιού) πάει ταξίδι για δουλειές εκείνος αναγκάζεται να συγκατοικήσει με την πρώην πεθερά του, την Άντζυ (Καίτη Κωνσταντίνου). Η Τζένη και η Αντζυ τυχαίνει να έχουν συναντηθεί σε ένα τηλεοπτικό γύρισμα και γίνονται φίλες. Εκείνη ζει το... δράμα της γιατί πρέπει να συγκατοικήσει με τον πρώην άντρα της κόρης της και τα εγγόνια της. Καμία από τις δύο όμως δεν γνωρίζει ότι η Φανή είναι ζευγάρι με τον Χρήστο».

Δεκαοχτώ χρόνια πριν η Φωτεινή Μπαξεβάνη και η Καίτη Κωνσταντίνου είχαν συναντηθεί «τηλεοπτικά» όταν υποδύονταν τις κολλητές φίλες στο σίριαλ «Εγκλήματα». «Από τότε δεν έτυχε να συνεργαστούμε ξανά με την Καίτη. Όταν βρεθήκαμε στις πρόβες χαρήκαμε πολύ. Την εκτιμώ ιδιαίτερα σαν ηθοποιό, είχαμε μια υπέροχη συνεργασία στα ‘Εγκλήματα’ και είναι ωραίο που θα δουλέψουμε ξανά μαζί».

Όπως εξηγεί η ηθοποιός είναι η πρώτη φορά που εργάζεται στην Κύπρο.

«Θα βρίσκομαι κάποιες ημέρες στην Κύπρο και τις υπόλοιπες στην Ελλάδα λόγω θεατρικών υποχρεώσεων. Εχω έρθει λίγες ημέρες στην Κύπρο και διαπιστώνω ότι οι συνθήκες είναι ευχάριστες και αυτό με χαροποιεί γιατί στην τηλεόραση τα γυρίσματα διαρκούν πολλές ώρες οπότε είναι σημαντικό να υπάρχει μια καλή συνεργασία» προσθέτει.

Η πρόταση όπως αποκαλύπτει ήρθε από τη σκηνοθέτιδα της σειράς Φωτεινή Κοτρώτση με την οποία είχαν συνεργαστεί παλαιότερα στη σειρά «Εντιμότατοι Κερατάδες». «Διάβασα τα σενάρια και όλα έγιναν μέσα σε λίγες ώρες. Ήταν η σωστή στιγμή»

Η Φωτεινή Μπαξεβάνη βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο σε στούντιο ηχογράφησης καθώς έγραψε ένα τραγούδι για την κωμική σειρά. «Όσα χρόνια είμαι ηθοποιός, είμαι και μουσικός. Σε μια σκηνή η Φανή έχει χωρίσει από τον αγαπημένο της και συνθέτει ένα τραγούδι στο πιάνο. Μου έστειλε η Άννα Χατζησοφιά τους στίχους και τους μελοποίησα. Μας άρεσε και έτσι σε μια άλλη σκηνή στο μπαράκι του Μάρκου (Άρης Σερβετάλης) το τραγουδάει η Φανή, ολόκληρο πια και ενορχηστρωμένο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved