Ποιές εκπομπές θα κάνουν τελικά πρεμιέρα τη Δευτέρα;
Media

Ποιές εκπομπές θα κάνουν τελικά πρεμιέρα τη Δευτέρα;

Σχεδόν κανονικά θα άρχιζε, σύμφωνα με το πρόγραμμα, η τηλεοπτική σεζόν για αρκετές εκπομπές από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου. Αλλά τελικά θα ξεκινήσουν σίγουρα μόνο δύο!

Αν και στα τηλεοπτικά περιοδικά που κυκλοφορούν συμπεριλαμβάνονται συνολικά 5 εκπομπές να κάνουν έναρξη, τα προβλήματα που αντιμετώπισαν και το ότι τα σκηνικά σε κάποιες περιπτώσεις απέχουν πολύ από το να είναι έτοιμα κάνουν τους συντελεστές και τα κανάλια να δώσουν αναβολή στις πρεμιέρες τους.

Σύμφωνα με τα προγράμματα τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου θα ξεκινούσε το Happy Day στον Alpha, το Φτιάξε καφέ να στα πω στο Epsilon, η νέα εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη (άνευ τίτλου ακόμα) στο Epsilon, το La biri biri επίσης στο Epsilon και φυσικά η Τατιάνα Στεφανίδου και το Tatiana Live στο ίδιο κανάλι.

Από αυτά μόνο η ομάδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha με το Happy Day τους θα μας καλημερίσει για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν τη Δευτέρα στις 8 το πρωί και η Τατιάνα Στεφανίδου θα μας καλησπερίσει κανονικά το απόγευμα επιστρέφοντας δυναμικά με καλεσμένη την Όλγα Τρέμη.

Για τους υπόλοιπους η πρεμιέρα αναβάλλεται – αν και υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο η Χριστίνα Λαμπίρη να προλάβει τελικά να είναι έτοιμη- για τις 19 του μηνός.

Εκεί που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει και η Ζήνα Κουτσελίνη στο Star –αν και μαθαίνουμε πως μάλλον κι εκείνη θα πάει μια εβδομάδα μετά αφού αλλάζει σκηνικό και πιθανότατα δεν θα είναι έτοιμο ως την άλλη Δευτέρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved