«Δίδυμα Φεγγάρια»: Ώρες αγωνίας για Παύλο και Αλίκη
Media

«Δίδυμα Φεγγάρια»: Ώρες αγωνίας για Παύλο και Αλίκη

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Δίδυμα Φεγγάρια» έχει πολλές ανατροπές και εξελίξεις.

Η Αλίκη αποφασίζει να παραμερίσει του ενδοιασμούς της και να ζήσει επιτέλους μαζί με τον άντρα της ζωής της, τον Παύλο. Έτσι, αφού βρίσκει το θάρρος, του τηλεφωνεί και του ζητά να συναντηθούν. Εκείνος την ακούει πανευτυχής, καθώς όλα αυτά χρόνια ζούσε περιμένοντας να ολοκληρωθεί ο ερωτάς τους. Στη συνέχεια, θέλοντας να μη σταθεί κανείς εμπόδιο στην ευτυχία τους, προφασίζεται μία δικαιολογία και ζητά από την Αγάπη, την Αρετή, την Αμαλία και το προσωπικό της έπαυλης να αποχωρήσουν. Λίγες ώρες αργότερα, λοιπόν, η Αλίκη βρίσκεται με τον Παύλο. Όταν τον βλέπει, παραδίνεται στην αγκαλιά του. Τη ρομαντική αυτή στιγμή, όμως, διακόπτει η Αγάπη, η οποία επέστρεψε, καθώς είχε ξεχάσει το κινητό τηλέφωνο της. Μόλις αντικρίζει τον Παύλο με τη γυναίκα που την έφερε στον κόσμο, βγαίνει εκτός εαυτού. Σε έξαλλη κατάσταση, του ζητά επιτακτικά να επιλέξει ποια θα μείνει στη ζωή του: εκείνη ή η Αλίκη. Και παρότι εκείνος της συστήνει να λογικευτεί, η Αγάπη, αμετανόητη, κρατώντας σκληρή στάση, δεν κάνει βήμα πίσω. Μάλιστα, η επιμονή της σοκάρει την Αλίκη.

Σύμφωνα με το Mytv, ο Παύλος, απογοητευμένος και οργισμένο ς ταυτόχρονα, δεν διστάζει να τη διώξει. Η απόφαση του ταράζει μητέρα και κόρη, με την τελευταία να αποχωρεί συντετριμμένη. Η επιθυμία του, όμως, να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του με τη γυναίκα που αγάπησε όσο καμία άλλη στον κόσμο είναι ακατανίκητη. Μάλιστα, της ζητά να συζήσουν, ξαφνιάζοντας τη ευχάριστα.
Ύστερα από μία μεγάλη συζήτηση, εκείνη δέχεται και, όπως είναι αναμενόμενο, η απόφαση τους προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις: Η Αγάπη υποβάλλει την παραίτηση της από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας. Ο Παύλος την κάνει δεκτή, δείχνοντας το σκληρό του πρόσωπο. Αλλά και η Αγάπη φαίνεται να μη λυγίζει. Την ίδια μέρα, ο άντρας μαζί με την αγαπημένη του πηγαίνουν με το αυτοκίνητο στην αγορά, για να ψωνίσουν. Ξαφνικά, όμως, συμβαίνει κάτι δυσάρεστα αναπάντεχο: τρακάρουν άσχημα. Έπειτα από λίγες ώρες, η Αρετή και ο Βαγγέλης μαθαίνουν τα νέα και τρέχουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώνουν ότι ο Παύλος και η Αλίκη είναι καλά στην υγεία τους και πως αναμένεται να πάρουν εξιτήριο. Έτσι το ζευγάρι επιστρέφει στο σπίτι. Η συγκατοίκηση, όμως, των δυο τους φαίνεται πως δεν θα εξελιχθεί όπως φαντάστηκαν, καθώς η Ελισάβετ τους επισκέπτεται μαζί με το μωρό και τους ανακοινώνει πως σκοπεύει να μείνει μαζί τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved