Η Άννα Ανδριανού αποκαλύπτει τι θα γίνει στους «9 μήνες»
Media

Η Άννα Ανδριανού αποκαλύπτει τι θα γίνει στους «9 μήνες»

Η σειρά «9 μήνες» επιστρέφει στις οθόνες μας με ανατροπές.

Η Άννα Ανδριανού μίλησε στο Mytv και αποκάλυψε τι θα δούμε στον νέο κύκλο της σειράς.

«Πέρυσι είχαμε μία αναζήτηση για την ταυτότητα των ηρώων. Φέτος το ζητούμενο είναι να διατηρήσουν αυτό που βρίσκουν και να διαπιστώσουν αν είναι αυτό που ήθελαν, ενώ βλέπουμε και το πώς οι ανάγκες τους συγκρούονται με τις επιθυμίες τους. Δεν ξέρω πότε θα κάνουμε πρεμιέρα στην Ελλάδα. Στην Κύπρο, ξεκινάμε στις 12 Σεπτεμβρίου. Στην Ελλάδα, αυτή τη στιγμή υπάρχει μία ρευστότητα, δεν ξέρουν αν θα εκπέμψουν. Καταλαβαίνετε σε τι φάση είναι όλοι. Θα δούμε πως ο Αλκής και η Κρίστη, αφού βρίσκουν το μωρό τους, αποφασίζουν να παντρευτούν. Είναι ένα απωθημένο τους, ένα όνειρο που γεννήθηκε στα εφηβικά τους χρόνια. Πρόκειται για έναν νεανικό έρωτα που κινείται προς την ωρίμανση. Αυτός περισσότερο το κάνει για να φτιάξει την κοινωνική του εικόνα ως πολιτικού, οπότε οι λόγοι του είναι και συμφέροντος. Αυτό το ζευγάρι μένει μαζί και έχει δύο μεγάλους πειρασμούς καριέρας να αντιμετωπίσει, ενώ υπάρχουν και άλλοι. Εκείνη γίνεται ένα ποπ είδωλο και αυτός κάνει μία δυναμική πολιτική καριέρα που πίσω της κρύβει διαπλεκόμενα συμφέροντα και ανθρώπους οι οποίοι τον στηρίζουν, αλλά τον οδηγούν σε σκοτεινά μονοπάτια. Και οι δύο, λοιπόν, ζουν μέσα σε πειρασμούς. Θα δούμε κατά πόσο αυτό θα δυσκολέψει τη σχέση τους, καθώς και τις ζωές τους. Ο Αλκής ναι μεν θα κερδίσει δημοτικότητα, αλλά θα πληρώσει αυτή την καριέρα χάνοντας την ελευθερία του και γενόμενος υποχείριο στα μεγάλα συμφέροντα, που θα τον καταδυναστεύσουν. Η άλλη θα πληρώσει το τίμημα της λατρείας του κόσμου, γιατί οι θαυμαστές δίνουν λατρεία, όμως κάποιες φορές προκαλούν και προβλήματα, όπως αυτά που θα δημιουργήσει στην Κρίστη αυτή η διαταραγμένη κοπέλα -θαυμάστρια της, που τη θέλει μόνο δική της. Είναι μία λατρεία αδηφάγος αυτή που θα δώσει στην Κρίστη. Θα φτάσει σε ακραίες πράξεις και η κοπέλα θα κινδυνεύσει. Επίσης, θα περιπλέξει τον γάμο της και τη σχέση της. Θα την απειλήσει ακόμη και με τη ζωή της, αλλά και με του παιδιού της» εξήγησε και συνέχισε για την Δάφνη και τον Ανδρέα: «Η Red Swan θα συνεχίσει. Θα ξαναγεννηθεί το κύκλωμα με αρχηγό που κανείς δεν φαντάζεται. Ο Ανδρέας αρχικά βρίσκεται ένοχος για τον φόνο του πατέρα του και καλείται να αποδείξει ότι τον έκανε για να σώσει τη Δάφνη, αλλά δεν υπάρχουν στοιχεία. Παράλληλα, θα εμφανιστεί ο κολλητός του φίλος από τα εφηβικά του χρόνια, με τον οποίο έχουν ζήσει χιλιάδες πράγματα. Πάντα, όταν προκύπτει ένας κολλητός από τα παλιά, την εποχή που κανείς δεν ήθελε να δεσμευτεί, προκαλείται μία κρίση στο ζευγάρι -ακόμη περισσότερο επειδή ο συγκεκριμένος φέρει ένα μεγάλο μυστικό από το παρελθόν. Συγκεκριμένα, έχει χρεώσει τον Ανδρέα, χωρίς εκείνος να το ξέρει, με ένα μυστικό, ενώ ερωτεύεται και τη Δάφνη. Παράλληλα, η Δάφνη βρίσκεται δεμένη με τον Οδυσσέα και προσπαθεί να προστατέψει αυτό το παιδί, επειδή και η ίδια υπήρξε ορφανή»

Όσο για την Έλσα είπε: «Η παρουσία της Σοφίας θα είναι καταλυτική για τον Μάνο, γιατί, πάνω που είναι έτοιμη να τον ερωτευτεί, ανακαλύπτει το μυστικό με τον θάνατο του αδελφού της, ότι δηλαδή ο Μάνος είναι υπαίτιος. 'Εχει ορκιστεί, λοιπόν, να τον εκδικηθεί. Η Μαρίνα θα βρεθεί σε ένα δίλημμα, καθώς μένει έγκυος, αλλά δεν ξέρει ποιανού είναι το παιδί. Παράλληλα, η Σοφία προσπαθεί να τραβήξει προς τη μεριά της τον Μάνο, για να τον καταστρέψει. Η'Ελσα βιώνει μία ερωτική ιστορία με έναν παράξενο νεαρό ακτιβιστή, ο οποίος της θυμίζει έντονα στον χαρακτήρα τον πατέρα της, τον Μάνο. Αυτό θα της αλλάξει τη ζωή, γιατί είναι ένας άνθρωπος ελεύθερος, με ανοιχτό μυαλό, παρορμητικός, χωρίς στεγανά»


Τέλος για την Μάρθα αποκάλυψε: «Η Μάρθα και ο Πέτρος σ' αυτό τον κύκλο δοκιμάζονται.,. Ο Πέτρος βρίσκεται φορτωμένος με την 'Ελενα, ενώ παράλληλα τόσο ο Πέτρος όσο και η Μάρθα θα συνεχίσουν να είναι θύματα των καταστάσεων. Για να συνέλθει η'Ελενα, η Μάρθα θα χρειαστεί να κάνει πίσω. Θα περάσουν πολλά για να βρουν την ευτυχία και θα δούμε πώς θα είναι μάλιστα η ευτυχία τους. Η Μάρθα είναι το κλασικό πρόσωπο ηου κάνει στην άκρη τις δικές του ανάγκες αλλά πρέπει να βρει και αυτή τα δικά της "θέλω". Η 'Ελενα, επίσης, σιγά σιγά παύει να είναι η αγγελική και γλυκιά 'Ελενα, αλλά μέσα από τη συμβίωση με τον Πέτρο θα σκληρύνει και θα σκοτεινιάσει. Να σημειώσουμε ότι ήδη από το πρώτο επεισόδιο η Μάρθα μαθαίνει ότι η Εύα είναι έγκλειστη από τον Πέτρο σε ένα ίδρυμα. Η Μάρθα, λοιπόν, θεωρώντας ότι είναι οδικό και πολύ σκληρό αυτό που αποφάσισε ο Πέτρος για να τιμωρήσει την Εύα, θα πάρει την πρωτοβουλία να βοηθήσει τη γυναίκα να βγει από εκεί μέσα, και αυτό θα είναι σαν να ανοίγει τον ασκό του Αιόλου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved