Δημήτρης Αρβανίτης: «Η κόντρα ανάμεσά τους θα πάρει εκρηκτικές διαστάσεις όταν…»
Media

Δημήτρης Αρβανίτης: «Η κόντρα ανάμεσά τους θα πάρει εκρηκτικές διαστάσεις όταν…»

Ο Δημήτρης Αρβανίτης μιλά για τη νέα σειρά που ήδη έχει προωθήσει σε δυο κανάλια που πήραν προσωρινή άδεια. 

Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης ετοιμάζει πυρετωδώς τη νέα του σειρά «Music mall». Την παραγωγή ανέλαβε ο Γιώργος Καραγιάννης. Στο καθημερινό δραματικό σίριαλ θα πρωταγωνιστούν δημοφιλείς ηθοποιοί.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο τέλος Οκτωβρίου. Μιλά για τη νέα παραγωγή, η οποία, όπως λέει, δεν έχει σχέση με μουσικό ριάλιτι αλλά με καθαρή μυθοπλασία.

«Οι ηρωίδες μου είναι η Αμάντα και η Μελίσα, δύο δυναμικές και ταλαντούχες καλλιτέχνιδες που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη μουσική, τη δημοσιότητα αλλά και τον ίδιο άντρα. Η κόντρα ανάμεσά τους θα πάρει εκρηκτικές διαστάσεις όταν έρχεται από τη Βρετανία η Μελίσα, η οποία διεκδικεί να γίνει η πρώτη σταρ στη δισκογραφική εταιρία που μανατζάρει και τις δύο» αναφέρει στην «Espresso» o Δημήτρης Αρβανίτης. Και συνεχίζει: «Τα πράγματα θα εξελιχθούν δραματικά, καθώς η Αμάντα δεν γνωρίζει ότι η νούμερο ένα αντίζηλός της στο τραγούδι... είναι η κόρη της! Η Μελίσα επίσης δεν γνωρίζει ότι στο στόχαστρό της έχει βάλει τη μητέρα της! Ο αγώνας ανάμεσα σε μάνα και κόρη για την επικράτηση στην καρδιά του Τίμου αλλά και στο μουσικό στερέωμα θα είναι ανελέητος. Ο ανταγωνισμός θα γίνει ακόμη πιο σκληρός όταν στο προσκήνιο θα εμφανιστεί η αδίστακτη Μάνια. Εκεί η τράπουλα θα ξαναμοιραστεi».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved