«Δίδυμα φεγγάρια»: Η εγκυμοσύνη που άλλαξε τα δεδομένα
Media

«Δίδυμα φεγγάρια»: Η εγκυμοσύνη που άλλαξε τα δεδομένα

Ο 2ος κύκλος της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, Δίδυμα φεγγάρια, είναι συναρπαστικός, με πολλές ανατροπές από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το σενάριο της Βάνας Δημήτριου, η σχέση της Αγάπης και του Φίλιππου αναμένεται να περάσει, για ακόμα μία φορά, από σαράντα κύματα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Mytv, οι σταθερές αξίες στη ζωή της κοπέλας ανατρέπονται από τη στιγμή που ο Παύλος επιλέγει στο πλευρό του την Αλίκη, και όχι εκείνη. Ωστόσο, ακόμα ένα χτύπημα έρχεται για να την αποτελειώσει. Η Αμαλία και η Αρετή τη συναντούν και της αποκαλύπτουν ηώς είδαν στην Κύπρο τον Στέργιο καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι. Η είδηση αυτή την αναστατώνει, ενώ παράλληλα οι τύψεις την κυριεύουν. Κατόπιν μοιράζεται τη συγκλονιστική αυτή πληροφορία με τον Φίλιππο, ο οποίος της υπόσχεται πως θα τη βοηθήσει να βρει τον Στέργιο.

Πράγματι, έπειτα από μέρες, η Αγάπη μαθαίνει πού βρίσκεται ο πατέρας της κόρης της και πηγαίνει για να τον συναντήσει. Η εικόνα του τη γονατίζει. Εκείνος, μόλις τη βλέπει, τη διώχνει χωρίς δεύτερη σκέψη. Ωστόσο, η κοπέλα δεν το βάζει κάτω και τον επισκέπτεται ξανά. Τότε ο Στέργιος, λέγοντας ψέματα, την πείθει πως βρίσκεται στην αναπηρική καρέκλα, εξαιτίας ενός όγκου που ανακάλυψε στην πλάτη όταν βρισκόταν στην Ιταλία και του τραγικού λάθους που έκανε ο γιατρός κατά τη διάρκεια του χειρουργείου. Η Αγάπη δεν μπορεί να πιστέψει τις δύσκολες στιγμές που βιώνει.

Μάλιστα, η εξέλιξη της υγείας του την έχει επηρεάσει τόσο πολύ, που ανακοινώνει στον Φίλιππο πως δεν θα πάει μαζί του στην Πάρο. Όπως είναι φυσικό, ο νεαρός εξοργίζεται, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να τσακωθεί. Λίγο αργότερα η Αγάπη μαζεύει τα πράγματα της, αφήνει ένα σημείωμα στον Φίλιππο και φεύγει από το σπίτι του μαζί με τη Λένια.

Αμέσως μετά πηγαίνει στο σπίτι του Στέργιου αποκαλύπτοντας του πως είναι έγκυος! Η ίδια είναι διχασμένη ανάμεσα στα δυνατά συναισθήματα που αισθάνεται για τον Φίλιππο, αλλά και στο καθήκον που έχει να συμπαρασταθεί στον πατέρα του παιδιού της, ο οποίος περνά πολύ δύσκολες ώρες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved