«Στην Κουζίνα με τον Άρη»: Ο Άρης Τσανακλίδης στο Θησείο
Media

«Στην Κουζίνα με τον Άρη»: Ο Άρης Τσανακλίδης στο Θησείο

Ο Άρης Τσανακλίδης και η εκπομπή «Στην Κουζίνα με τον Άρη» ταξιδεύουν στα πιο όμορφα μέρη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η Κουζίνα του Άρη στο Θησείο...πλημμυρίζει με ξεχωριστές μυρωδιές. Ο αγαπημένος Chef ετοιμάζει πεντανόστιμο αρνάκι με φασολάκια και υπέροχο λουκάνικο με πατάτες.

Στη συνέχεια βάζει στις αποσκευές του μερικές από τις καλύτερες συνταγές και ξεκινά για την όμορφη Πελοπόννησο. Στη Μαραθόπολη, ένα γραφικό παραθαλάσσιο ψαροχώρι της Μεσσηνίας επισκέπτεται την εταιρεία που κατάφερε να κάνει γνωστά σ' όλο τον κόσμο τα φιλέτα ελληνικού γαύρου και σαρδέλας μέσα στην πιο φυσικά διατηρημένη τους μορφή.

Επόμενος σταθμός οι Μύλοι Κυπαρισσίας, όπου ο Άρης βρίσκεται στον «Παλιό Νερόμυλο» που ξεκίνησε να λειτουργεί μετά από 39 ολόκληρα χρόνια και στεγάζει τρεις διαφορετικές δραστηριότητες, όπως ακριβώς και στο παρελθόν: νερόμυλο, παραδοσιακό καφενείο και μαγαζάκι με παραδοσιακά προϊόντα! Φυσικά ο Chef δοκιμάζει και τα φημισμένα αλλαντικά της Μεσσηνίας που προέρχονται από την βιοτεχνία αλλαντικών ''Οικονομάκου''. Για τα αλλαντικά δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, αλλά οι παραδοσιακοί τρόποι συντήρησης. Το ταξίδι στη Μεσσηνία δεν θα μπορούσε να τελειώσει χωρίς να μάθουμε πώς να ξεχωρίζουμε το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και πώς να το εντάξουμε στην καθημερινή μας διατροφή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved