Νίκος Μουτσινάς: «Δεν θα άφηνα την Μπεκατώρου για την Σκορδά»
Media

Νίκος Μουτσινάς: «Δεν θα άφηνα την Μπεκατώρου για την Σκορδά»

Ο Νίκος Μουτσινάς σε συνέντευξή του μίλησε για την απόφασή του να φύγει από τον ΑΝΤ1 ενώ είχε πρόταση να είναι στο πλευρό της Φαίης Σκορδά.

Δηλαδή, πέρσι δεν περνούσες καλά στον ΑΝΤ1;

Τα περνούσα σούπερ! Με την Μπεκατωρίτσα μου ήταν τέλεια τα Σου Κου. Στο πρωινό τα περάσαμε ωραία, όσο για το Familiar πραγματικά το απόλαυσα, το ευχαριστήθηκα όσο δεν πήγαινε άλλο. Όμως, σε ότι είχε να κάνει με το πρωινό, εμένα όλο αυτό το κόνσπετ, όλο αυτό το στιλ εκπομπής δεν μου πάει. Κακό είναι αυτό;

Δεν δέχτηκες και την πρόταση των Αντεννικών να βρεθείς στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στη μετά Λιάγκα εποχή στο Πρωινό;

Βέβαια... Ήταν τιμητικό που το κανάλι θέλησε να με εμπιστευτεί σε αυτήν τη νέα φάση για το Πρωινό , τη Φαίη (Σκορδά) την γουστάρω πολύ και ήθελα να συνεργαστώ μαζί της, όμως, όπως ήδη σου είπα, αυτό το στυλ εκπομπής δεν μου πάει. Πώς να στο πω διαφορετικά Αν έμενα στο πρωινό, απλά θα πάθαινα κατάθλιψη! Δεν με ενδιαφέρει να κάνω καριέρα στα πρωινά. Δεν έχω αυτό το άγχος.

Με άλλα λόγια δεν θα άφηνες τη Μαρία (Μπεκατώρου) για τη Φαίη;

Όχι, δεν Θα άφηνα τη Μαρία για τη Φαίη! Δεν το Θεωρώ και δίκαιο, έντιμο, σοβαρό. Δεν Θα το έκανα αυτό στη Μαρία. Δεν Θα άφηνα το πρωινό Σου Κου γιατί δεν μου ταιριάζει, για να πάω στο καθημερινό από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, που είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Πηγή: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved