Ευαγγελία Συριοπούλου: «Δεν με αγχώνουν τα νούμερα»
Media

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Δεν με αγχώνουν τα νούμερα»

Στη νέα σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου», θα δούμε και την Ευαγγελία Συριοπούλου. Η ηθοποιός μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη της για το αν έχει άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης και το διαμορφωμένο τηλεοπτικό τοπίο.

«Τα νούμερα είναι ένα κομμάτι επιβεβαίωσης, γιατί προέρχονται από τον κόσμο που παρακολουθεί τηλεόραση. Βασίζομαι ωστόσο και σε πολλούς ακόμα παράγοντες: πρώτα απ' όλα στην ίδια τη σειρά, στην ιστορία και στη μυθοπλασία της, στους ηθοποιούς και στη διάθεση που εκπέμπεται. Κάτι πρέπει να οε συνδέει με αυτό που βλέπεις. Μπορεί να είναι μια κατάσταση, μπορεί να είναι ένας ήρωας...

Παρ' όλα αυτά, δεν με αγχώνουν τα νούμερα, γιατί μέσω αυτών διαπιστώνω την ποιότητα της δουλειάς και των συντελεστών, για αυτό άλλωστε είμαι και σίγουρη ότι θα πάμε εκπληκτικά. Τώρα, όσον αφορά το τηλεοπτικό τοπίο, θα σας πω ευθέως πως αποτυπώνει την ελληνική πραγματικότητα σε όλους τους τομείς της οικονομίας. Τα τελευταία χρόνια επιχειρήσεις και εργαζόμενοι "στραγγαλίζονται" προσπαθώντας να επιβιώσουν σε μια κρίση χωρίς τέλος, με αποτέλεσμα να μειώνονται οι ευκαιρίες ανάκαμψης και απασχόλησης. Είμαι αισιόδοξη, παρ' όλα αυτά, για το μέλλον και εύχομαι σε όλο τον κόσμο να μη χάνει την ελπίδα του», λέει στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved