«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και στα… 20!
Media

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και στα… 20!

Με «όπλο» τους τις τηλεθεάσεις αλλά και όλα τα σχόλια που γράφτηκαν και ακούστηκαν τον χειμώνα που μας πέρασε οι άνθρωποι του Αlpha πρώτον αποφάσισαν να διορθώσουν τα περσινά λάθη που έγιναν και είχαν να κάνουν με τη... σύνθεση των ζευγαριών, αλλά και να δώσουν ιδιαίτερη σημασία στα νεανικά κοινά!

Άλλωστε, τα νεανικά κοινά κάπου εκεί γύρω στα 20 και οι γυναίκες 25-44 ήταν αυτά που την προηγούμενη σεζόν κατάφεραν να κρατήσουν στο... ύψος της τη «Μουρμούρα», παρά τους έντονους κλυδωνισμούς που αντιμετώπιζε στους πίνακες τηλεθέασης. Και για του λόγου το αληθές, η «Μουρμούρα» πέρυσι τερμάτισε σημειώνοντας 39,8% κατά μέσο όρο στα κοινά 20+ και 34.9% στις γυναίκες 1 5-44


Οι νέοι, λοιπόν, μπήκαν στο τηλεοπτικό «στόχαστρο» και αυτός ήταν και ο λόγος που πάρθηκε η μεγάλη απόφαση να προστεθεί στη σειρά και τέταρτο ζευγάρι. Ενα ζευγάρι το οποίο θα μεταφέρει στους δέκτες μας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα τα ζευγάρια των 2ο και κάτι!

Η απόφαση αυτή του καναλιού να προσθέσει τέταρτο ζευγάρι στη σειρά δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση, μια και το κανάλι -και σύμφωνα πάντα με ασφαλείς πληροφορίες- έδωσε μεγάλη μάχη για να πείσει τη «μαμά» εταιρεία παραγωγής. Ως γνωστόν η «Μουρμούρα» βασίζεται σε φόρμα του εξωτερικού και μεταδίδεται σε όλο το κόσμο με πολύ συγκεκριμένο τρόπο και ύφος, γι' αυτό και παντού έχουμε να κάνουμε με τρία ζευγάρια. Επειδή, όμως, ο επιμένων και ο τολμών νικά, οι του Alpha κατάφεραν και πήραν το πράσινο φως να μπει στη σειρά και τέταρτο ζευγάρι. Και οι τυχεροί είναι η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος. Και ενώ στη Φωτεινή το κανάλι είχε καταλήξει από τον Ιούλιο, ο Κωνσταντίνος επιλέχθηκε στα τέλη Αυγούστου.

Και οι ανατροπές στη «Μουρμούρα» δεν σταματούν εδώ, μια και άλλαξαν τα δεδομένα σε ό,τι έχει να κάνει και με το τρίτο ζευγάρι της παρέας. Η Νάντια Κοντογεώργη και ο Γιώργος Χρυσοστόμου. Μια επιλογή η οποία δεν έγινε καθόλου τυχαία, αφού οι υπεύθυνοι της παραγωγής ήθελαν να καταφέρουν να αποκτήσουν δύο ονόματα που να είναι φρέσκα και αγαπητά.
Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved