Πρεμιέρα για τις «Προδοσίες» στον ΣΚΑΪ
Media

Πρεμιέρα για τις «Προδοσίες» στον ΣΚΑΪ

Ανεκπλήρωτοι έρωτες, ανομολόγητα πάθη, παράνομες συμφωνίες, απαγωγές, τρομοκράτες, διχάζουν τις δυο οικογένειες που πρωταγωνιστούν στη νέα καθημερινή δραματική σειρά που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 19.00, δύο διαφορετικοί κόσμοι, δύο οικογένειες που τις δένει μια δυνατή και δοκιμασμένη στο χρόνο φιλία, που η μοίρα και κυρίως μια σειρά από προδοσίες, τους συνδέει σε μια παράλληλη, αλλά και δεμένη μεταξύ τους πορεία.

Αυτά που θα ακολουθήσουν σε όλες τις ιστορίες φέρνουν στην επιφάνεια καινούρια μεγάλα διλήμματα, συνεχείς ανατροπές, βασανιστικά ερωτηματικά και καλά κρυμμένα μυστικά που θα φέρουν ριζικές αλλαγές στη ζωή των ηρώων μας.

Αναλυτικά τι θα παρακολουθήσουμε από Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου-Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου:

Πρώτο επεισόδιο:

Γίνεται η καθέλκυση του πλοίου Μάρκος του εφοπλιστή Τίμου Παυλίδη. Παρίσταται με τη γυναίκα του Κλαίρη με τον γιο τους Μάρκο και την κόρη του από προηγούμενη γυναίκα την Λούση. Στην δεξίωση η Λούση επιτίθεται στην μητριά της με την συμπαράσταση του δικηγόρου της εταιρείας τον Πέτερ με τον οποίον έχουν ερωτική σχέση και ετοιμάζουν μαζί επιχειρηματικά σχέδια ενάντια στον πατέρα της. Παρόντες στην δεξίωση ο αρχικαπετάνιος της εταιρείας, Ανδρέας Μαντάς με τους δυο γιους του Άρη και Στέφανο. Η γιορτή εξελίσσεται σε θρίλερ, καθώς ακολουθεί η απαγωγή του Μάρκου. Απαγωγέας ο νονός της ρώσικης μαφίας Ντριμτίι Πετκόφ, που επιδιώκει να εκβιάσει τον Παυλίδη και να χρησιμοποιήσει το νέο πλοίο για τις βρώμικες δουλειές του.
Στο νοσοκομείο της Λεμεσού η γυναίκα του Στέφανου Μυρτώ , μια νέα και όμορφη γιατρός, μαθαίνει ότι θα αποκτήσει το μωρό που τόσο επιθυμούσε. Ο Άντρας της όμως σχεδιάζει να την εγκαταλείψει και να ξεκινήσει μια καινούρια αρχή με την ερωμένη του Ζωή. Ο Άρης μαθαίνει ότι ο Στέφανος σχεδιάζει να εγκαταλείψει τη Μυρτώ και τσακώνεται μαζί του άγρια.
Η Λούση με τον Πέτερ ετοιμάζουν το τελευταίο τους χτύπημα στον Παυλίδη για να τον αναγκάσουν να δεχτεί τα σχέδιά τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved