Η κίνηση του Αρναούτογλου που συγκίνησε πρώην συνεργάτη του
Media

Η κίνηση του Αρναούτογλου που συγκίνησε πρώην συνεργάτη του

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεκίνησε από το μηδέν και κατάφερε να κάνει την καριέρα που ονειρευόταν. 

Ο παρουσιαστής πριν ασχοληθεί με την τηλεόραση εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος σε ασανσέρ. Μπορεί τελικά να τον κέρδισε η παρουσίαση και να θεωρείτε ένας από τους καλύτερους στο είδος του, ωστόσο δεν ξεχνάει από που έχει ξεκινήσει και το σημαντικότερο δεν έχει ξεχάσει ανθρώπους που βρέθηκαν στον δρόμο του.

Σύμφωνα με το Λοιπόν, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βλέποντας της εξελίξεις στο Mega-ένα κανάλι που εργάστηκε για αρκετά χρόνια και είχε δημιουργήσει αρκετές γνωριμίες- θέλησε να επικοινωνήσει με τεχνικούς και δημοσιογράφους προκειμένου να δει πως είναι, αλλά και να ενημερωθεί για τις εξελίξεις καθώς έχουν να πληρωθούν αρκετούς μήνες.

Ο παρουσιαστής μίλησε με έναν παλιό γνώριμο από το κανάλι με τον οποίο δεν είχε επαφές, αλλά ο Γρηγόρης θυμόταν πως εκείνος δεν έχει άλλους πόρους εκτός από την δουλειά του. Ο παρουσιαστής του ζήτησε να δεχτεί ένα χρηματικό ποσό προκειμένου να τα βγάλει πέρα μέχρι να πληρωθεί από το κανάλι. Αυτή η κίνηση συγκίνησε τον πρώην συνεργάτη του, ο οποίος τον ευχαρίστησε, αλλά δεν δέχτηκε την βοήθεια του Γρηγόρη παρά την επιμονή του. Τέλος, ο παρουσιαστής έχει επικοινωνήσει και με άλλους ανθρώπους προκειμένου να τους βοηθήσει, αφού βλέπει πως η κατάσταση είναι δύσκολη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved