Μάριος Ιορδάνου: Τι λέει για τον ρόλο του στις Προδοσίες
Media

Μάριος Ιορδάνου: Τι λέει για τον ρόλο του στις Προδοσίες

Ο Μάριος Ιορδάνου επιστρέφει στην τηλεόραση έπειτα από αρκετά χρόνια με τις Προδοσίες

Ο ηθοποιός μίλησε στο 7μέρεςtv για τον ρόλο του.

Είναι π πρώτη φορά που δουλεύετε στην Κύπρο...

«Είναι η πρώτη φορά, αλλά είναι κάτι που ήθελα. Με τον Στράτο Μαρκίδη γνωριζόμαστε πολλά χρόνια κι έχουμε κάνει μαζί εξαιρετικές σειρές, όπως «Η καρδιά ενός αγγέλου», «Η εξαφάνιση». «Χωρίς όρια» και Ιατρικό απόρρητο». Ήθελα να επιστρέψω στην τηλεόραση με κάτι που θα μπορούσα να υποστηρίξω, γιατί πια ζω από το θέατρο και ζω και πολύ καλά. Την τηλεόραση δεν την κάνω για τα λεφτά, θέλω με ό,τι κάνω να περνάω καλά. Ο ρόλος μου είναι εξαιρετικά καλογραμμένος, μου ταιριάζει και, βέβαια, θεωρώ τους Κυπρίους αδελφούς μας. Θέλω να πάω στην Κύπρο και με τις παραστάσεις μου και σ' αυτό βοηθάει μια σειρά υψηλού επιπέδου όπως είναι αυτή»

Τι άνθρωπος είναι ο Παύλος Μαρτίνος;

«Είναι ένας δυναμικός δημοσιογράφος, δουλεύει σε κανάλι και κάποια στιγμή θα τα βάλει με τη ρωσική μαφία. Είναι «killer» στη δουλειά του, αλλά όταν γνωρίζει τη γυναίκα της ζωής του, λυγίζει και παραδίδεται. Είναι ένας τύπος ρομαντικός, άλλης εποχής, που έχει αδυναμία στην ποίηση, στη μουσική και τη λογοτεχνία. Στα πρώτα επεισόδια κάνει μια έρευνα στο νοσοκομείο όπου εργάζεται η Μυρτώ κι έτσι γνωρίζονται»

Τι το ιδιαίτερο βρίσκει ατή Μυρτώ;

«Στην ουσία, είναι ένας χαρακτήρας που είχε πάρει τη ζωή του λάθος· κάποια στιγμή μπαίνει σ' αυτήν η Μυρτώ και ανατρέπει τα πάντα. Μέσα από αυτή βρίσκει τον εαυτό του ή -ακόμη καλύτερα- τον επινοεί. Για πρώτη φορά έρχεται αντιμέτωπος με τον έρωτα»

Θα τη διεκδικήσει, παρότι μαθαίνει ότι είναι παντρεμένη.

«Ο Παύλος είναι δυναμικός κι έχει μάθει να διεκδικεί. Αυτός είναι ο χαρακτήρας του, οπότε θα διεκδικήσει τη Μυρτώ»

Η σχέση του με τη Ρενιέρη ποια είναι;

«Είναι συνάδελφοι στο κανάλι κι έχουν μια περίεργη σχέση. Υπάρχει ανταγωνισμός και κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις που θα τους φέρουν αντιμέτωπους»

Οπότε και ο Παύλος βρίσκεται ανάμεσα σε δυο γυναίκες...

«Όλοι μας έχουμε διλήμματα απαραίτητα ερωτικής φύσει ζωή η ίδια είναι ένα δίλημμα πει να επιλέξεις δρόμο και τ μαντικό είναι να επιλέγεις το μονοπάτι της ψυχής σου, με οποιοδήποτε ρίσκο. Αυτό κάνω και στη ζωή μου. Πάντα προτιμούσα τη μοναχική πορεία, έχοντας συνοδοιπόρο τη γυναίκα μου. Αλλά δεν είμαι του θορύβου οι πολλοί κάνουν θόρυβο και γι' αυτό ακούγονται περισσότεροί. Οι λίγοι, όμως, έχουν τη δύναμη της σιωπής και, όταν μιλήσουν, θα μετρήσει»

Τι άλλο κάνετε αυτά το διάστημα;

«Αυτές τις μέρες είμαστε στη Μόσχα με την παράσταση «Δεν φοβάμαι. Δεν ελπίζω. Είμαι... «γιατί Νίκο Καζαντζάκη, που εκπροσωπώ την Ελλάδα στο Έτος Ελλωνορωσικής Φιλίας. Και στις 13 και 14/10 παρουσιάσουμε στο Πολεμικό Μουσείο τον «Κρητικό» του Διονύσιου Σολωμού»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved