Χάρης Ρώμας: Τι λέει για τους ρόλους που έχει υποδυθεί
Media

Χάρης Ρώμας: Τι λέει για τους ρόλους που έχει υποδυθεί

Ο Χάρης Ρώμας έχει υποδυθεί πολλούς ρόλους  τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο. 

Ως χαρακτήρας, ποια είναι τα κοινά στοιχεία και ποιες οι διαφορές που έχετε με τον ρόλο που υποδύεστε;

«Υποδύομαι τον Χριστόφορο Σπαθή. Έναν άνθρωπο που τον χαρακτηρίζει ο όρος «σαρκαστικός». Σαρκάζει τους πάντες και τα πάντα, συνήθως εύστοχα, αλλά καταφέρνοντας να φέρει τους άλλους σε δύσκολη θέση, στήριξα αυτόν τον ρόλο στη ρήση του Οσκαρ Ουάιλντ: «Κυνικός είναι ο άνθρωπος που ξέρει την τιμή των πάντων, αλλά και την αξία του τίποτα».

Για άλλη μία φορά επιλέγετε έναν ρόλο με ιδιαίτερο, στρυφνό και ιδιότροπο χαρακτήρα. Παρόμοιοι ρόλοι στο παρελθόν σας έχουν χαρίσει τεράστιες επιτυχίες. Είναι ασφαλής επιλογή;

« Ο κάθε ρόλος, όσο κι αν πολλοί πετυχημένοι ρόλοι μου μοιάζουν σε πρώτο επίπεδο, έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, πάνω στις οποίες οφείλει να δουλέψει ένας καλός ηθοποιός. Σας διαβεβαιώνω ότι τον κάθε ρόλο μου τον έχω μελετήσει τελείως διαφορετικά και τίποτα δεν έχει γίνει με μεγάλη ευκολία. Έχω όμως παίξει και διαφορετικούς ρόλους στην τηλεόραση όπως εκείνον του ανώριμου Γεράσιμου Μαντούβαλου στο «Λίφτινγκ». Οι καλοθελητές, όμως, αυτό δεν το αναφέρουν ποτέ, νομίζοντας ότι, επιρρίπτοντάς μου μανιέρα, θα με «τσιγκλήσουν». Εγώ, όμως, λατρεύω τη μανιέρα που εξελίσσεται και όπως μου έγραψε ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, «η μανιέρα είναι γνώρισμα μεγάλων κωμικών ηθοποιών» είπε στην Αγορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved