«9 Μήνες»:Μυστικά έρχονται στο φως - Όλες οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων
Media

«9 Μήνες»:Μυστικά έρχονται στο φως - Όλες οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων

Κρυμμένα μυστικά έρχονται στο φως και οι ανατροπές θα είναι πολλές στα νέα επεισόδια της σειράς «9 Μήνες».

Ο Μάνος προσπαθεί να συγκεντρωθεί στο γράψιμο, αλλά δεν τα καταφέρνει. Έτσι, αποφασίζει να πάει μια βόλτα στο μέρος όπου ξεκίνησαν όλα με τη Μαρίνα. Η Μαρίνα τηλεφωνεί στη Μάρθα και της ζητάει να προσλάβει την Άννα για να προσέχει την Ελπίδα. Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της Έλενας φέρνει σε δύσκολη θέση τον Πέτρο, ο οποίος δεν ξέρει πως να τη χειριστεί. Ο Αντρέας με τη Δάφνη και τον Σολωμού στο πίσω κάθισμα, βρίσκονται καθόδων για την κλινική που τους έχει υποδείξει ο Σολωμού καθώς ο Βίκτωρας επισκέπτεται κατά ένα συγκεκριμένο γιατρό για μια θεραπεία που κάνει. Η Ντορέτα ζητάει από κάποιον περαστικό να τηλεφωνήσει σε κλειδαρά για να μπει στο διαμέρισμα της, όταν ένα περιπολικό με τη φωτογραφία του μωρού την πλησιάζει. 9 Ο Τζόνυ υποδέχεται με χαρά την Κρίστη που έχει αλλάξει γνώμη και θα παρευρεθεί στην απονομή, μαζί με την Έλσα. Η Δάφνη κι ο Αντρέας φτάνουν στο γραφείο του γιατρού του Βίκτωρα, και αιφνιδιάζονται όταν εκείνος αναγκάζεται να τους ομολογήσει πως ο Αλεξιάδης φτάνει σε λίγο στο γραφείο του, καθώς άλλαξαν το ραντεβού τους για τώρα. Την ίδια ώρα, ο Μάρκος που ο συνάδελφος από την Δίωξη που έχει μείνει στο αυτοκίνητο να φυλάει τον Σολωμού, βλέπει το αυτοκίνητο του Αλεξιάδη στο γκαράζ και τηλεφωνεί στον Αντρέα.Η Μάρθα φτάνει άρον άρον στο σπίτι της Δάφνης για να βοηθήσει τον Πέτρο στο χειρισμό του με την Έλενα,αφού εκείνη έχει κλειδωθεί στο δωμάτιο της και αρνείται να ανοίξει. Η Μαρίνα έχει στήσει το καβαλέτο της στη λίμνη και ζωγραφίζει, όταν φτάνει ο Μάνος. Η Ντορέτα καταφέρνει να μπει στο διαμέρισμα, με τη βοήθεια του κλειδαρά. Ο Βίκτωρας μπαίνει στο γραφείο του γιατρού και σαστίζει όταν βλέπει μπροστά του τον Αντρέα και τη Δάφνη να τον σημαδεύουν με τα υπηρεσιακά του όπλα. Ο Μάνος και η Μαρίνα δεν μπορούν να αντισταθούν στον έρωτα τους και αφήνονται ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, με τη συμφωνία πως ότι γίνει τώρα μεταξύ τους, θα είναι σαν ένα όνειρο που έζησαν και οι δυο ταυτόχρονα.
Οι αστυνομικοί φτάνουν στην κλινική και συλλαμβάνουν τον Βίκτωρα Αλεξιάδη. Αντρέας και Δάφνη αγκαλιάζονται ανακουφισμένοι που από δω και στο εξής θα ασχοληθούν μόνο με τη σχέση τους. Ένα σήμα που έρχεται στη Δίωξη από τον κλειδαρά που άνοιξε στην Ντορέτα, κινητοποιεί όλο το Σώμα, που ενημερώνει τη Δάφνη και τον Αντρέα. Η Κρίστη ενημερώνεται από τη Δάφνη πως μάλλον βρέθηκε η Ντορέτα και το μωρό, και τρελαίνεται. Ο Πέτρος λέει στη Μάρθα πως δεν μπορεί να περάσει τη ζωή του με την Έλενα, εκείνη όμως με βαριά καρδιά του λέει πως πρέπει να το κάνει. Η Άντρη υποδέχεται τον Κυριάκο στο σπίτι της, με βαθιά συγκίνηση. Εκείνος ωστόσο εξακολουθεί να την αντιμετωπίζει με σκληρότητα, γεγονός που την καταρρακώνει ψυχολογικά. Η Ντορέτα ετοιμάζεται να φύγει από το πρώην ιατρείο της γυναικολόγου, καθώς το βλέμμα του κλειδαρά της προξένησε άγχος σε σχέση με το μωρό. Η Άννα κρατάει συντροφιά στην Ελπίδα όσο η Μάρθα λείπει. Η Κρίστη και η Έλσα ακολουθούν τη Δάφνη στο σπίτι που κρύβεται η Ντορέτα με το μωρό...

Η έφοδος στο σπίτι της γυναίκας βαίνει άκαρπη για την Κρίστη, καθώς η καταγγελία αφορούσε στο κύκλωμα εμπορίου βρεφών που δρούσε στην Κύπρο και τα Βαλκάνια, με τη συγκεκριμένη γυναίκα να έχει υιοθετήσει παράνομα ένα ξένο μωρό. Η Κρίστη απογοητεύεται για άλλη μια φορά. Η Μάρθα γυρίζει σπίτι και εκπλήσσεται ευχάριστα όταν βλέπει πόσο χαίρεται η Ελπίδα με την παρουσία της Άννας εκεί. Ο Χρήστος ζητάει από τη Σοφία, μια συνάδελφο του από την Αθήνα, να έρθει στην Κύπρο και να αναλάβει τον Μάνο, αφού τα αποτελέσματα των εξετάσεων του είναι απογοητευτικά. Ο Μάνος που το ακούει, υπόσχεται πως από δω και πέρα θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει υγιής και να πάρει πίσω τη ζωή του.

Ο Αντρέας διασκεδάζει τη σύλληψη του Βίκτωρα, με τον ίδιο να οργίζεται αλλά και να τον απειλεί ανοιχτά πως σύντομα και ο ίδιος θα του κάνει παρέα στο κελί του, ως δολοφόνος του Σερέτη. Ο Κυριάκος βλέπει τα λερωμένα από το γρασίδι ρούχα της Μαρίνας, αλλά αποφασίζει να μην της πει τίποτα. Ο Άλκης περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα που θα αναδείξουν τον νέο Γραμματέα της Νεολαίας του Κόμματος, με τον Διαμαντίδη να του εκφράζει την πεποίθηση του πως όχι μόνο θα είναι αυτός ο νικητής, αλλά σύντομα θα γίνει και Βουλευτής. Η γυναικολόγος λέει στην Ντορέτα να ετοιμάζεται για το λιμάνι, καθώς έφτασε η στιγμή να μπαρκάρει για Μαρόκο. Την ίδια στιγμή, ο Τζόνυ βρίσκεται έξω από το γραφείο της Ιωάννου και την παρακολουθεί. Ο Βίκτωρας αιφνιδιάζεται όταν τον επισκέπτεται στο κελί του ο Σερέτης, τον οποίο θεωρούσε νεκρό. Ο Αντρέας και η Δάφνη είναι έτομοι για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους, έξω από όσα τους βασανίζουν μέχρι τώρα, και σκέφτονται να μετακομίσουν σε άλλο σπίτι. Η Κρίστη, απελπισμένη, τηλεφωνεί στον Άλκη και τον παρακαλεί να αποσύρουν την αμοιβή και το amber alert, καθώς φοβάται πως η Ντορέτα θα κάνει κακό στο μωρό τους. Ο Τζόνυ ακινητοποιεί τη γυναικολόγο Ιωάννου και την πιέζει να του πει που βρίσκεται η Ντορέτα. Την ίδια στιγμή ο Νικήτας ο καπετάνιος του πλοίου της τηλεφωνεί για να δώσει οδηγίες κινήσεων αλλά η Ιωάννου δεν απαντά. Έτσι περνάει την ώρα του σε ένα καφενεδάκι στο λιμάνι όταν βλέπει το σημα του amber alert και την αμοιβή που δίνεται...

Η περίεργη συμπεριφορά της Ντορέτας, η μετατροπή του μωρού σε κοριτσάκι και το σήμα του amber alert, κάνουν τον Νικήτα να δώσει την πληροφορία πως ένα μωρό και μια γυναίκα με το όνομα Ντορέτα βρίσκονται πάνω στο πλοίο. Την ίδια ώρα, η Δάφνη και ο Αντρέας σχεδιάζουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος στη Βενετία, αλλά το τηλεφώνημα από τη Δίωξη πως έχουν σημαντική μαρτυρία για το μωρό της Κρίστης, τους κινητοποιεί. Η Έλσα ενημερώνει τη Μαρίνα για την κατάσταση του Μάνου, και την ικετεύει να γυρίσει κοντά του. Η Μαρίνα της αποκλείει κάθε περίπτωση να αθετήσει την υπόσχεση της απέναντι στον Κυριάκο, κι η Έλσα αντιδράει έντονα, ενώ ο Μάνος ζητάει από το Χρήστο να διαβεβαιώσει την Έλσα πως δε φταίει η Μαρίνα που υποτροπίασε η υγεία του. Η Δάφνη τηλεφωνεί στην Κρίστη και την ενημερώνει πως βρίσκεται καθ οδόν για το λιμάνι της Λάρνακας, καθώς υπάρχει σοβαρή μαρτυρία πως εκεί βρίσκεται η Ντορέτα. Η Κρίστη τρελαίνεται και ετοιμάζεται να πάει κι εκείνη. Παράλληλα, ο Διαμαντίδης συγχαίρει τον Άλκη για την εκλογή του, και του δίνει τα κλειδιά από το νέο του πολιτικό γραφείο. Η μπουρού του πλοίου ακούγεται, και η Ντορέτα καθησυχάζεται, καθώς νιώθει πως σε λίγο τα βάσανα της τελειώνουν. Ο Νικήτας δίνει εντολή να ξανά ακουστεί η μπουρού, μέχρι να έρθει η Αστυνομία, για να μην κινήσουν υποψίες στην Ντορέτα. Η Μάρθα ρωτάει τον Πέτρο που βρίσκεται η Εύα, κι εκείνος της λέει πως ο ίδιος πιστεύει ότι έχει βάλει τέλος στη ζωή της. Ταυτόχρονα, της ανακοινώνει την απόφαση του να μείνει μαζί με την Έλενα, σύμφωνα και με τη δική της συμβουλή. Η Μαρίνα λέει στον Κυριάκο πως ο Μάνος ξαναμπήκε στο νοσοκομείο, και θα πάει να τον δει. Φεύγει βεβαιώνοντας τον πως η συμφωνία τους δεν αλλάζει, αφήνοντας ωστόσο τον Κυριάκο σε τρελή ένταση. Η Αστυνομία έχει φτάσει στο λιμάνι, αλλά η Ντορέτα έχει κλειδωθεί στην καμπίνα της. Ο φύλακας που φυλάει το κελί του Βίκτωρα, είναι άνθρωπος του και ακολουθεί τις οδηγίες που του δίνει ο Αλεξιάδης. Η Δάφνη ζητάει από τον Νικήτα να βρει τρόπο να βγάλει την Ντορέτα από την καμπίνα της, χωρίς να καταλάβει πως είναι περικυκλωμένη από την Αστυνομία. Την ίδια ώρα φτάνει και η Κρίστη. Ο Νικήτας λέει στην Ντορέτα πως θα κάνουν απολύμανση και πρέπει να μεταφερθεί στη δική του καμπίνα για λίγο, μαζί με το μωρό. Ο Χρήστος καθησυχάζει τη Μαρίνα πως όλα θα πάνε καλά με τον Μάνο, αφού έρχεται από την Αθήνα μια γιατρός κορυφή σε μεταμοσχευμένους ασθενείς που απέρριψαν το μόσχευμα. Όταν η Ντορέτα βγαίνει από την καμπίνα, έρχεται αντιμέτωπη με τη Δάφνη και την Αστυνομία. Μην έχοντας διέξοδο, πέφτει στο κατάστρωμα πλακώνοντας μαζί και το μωρό, που σφίγγει στην αγκαλιά της.

Ο Χρήστος καλωσορίζει τη Σοφία, ωστόσο την προειδοποιεί πως ο Μάνος είναι πολύ δύσκολος ασθενής. Η Δάφνη κι ο Αντρέας φεύγουν ικανοποιημένοι από το λιμάνι, αφού επιτέλους η Κρίστη βρήκε το μωρό της. Τη χαρά τους όμως σκιάζει το μήνυμα του Σερέτη, πως ο Βίκτωρας Αλεξιάδης αυτοκτόνησε.

Δυο άντρες παίρνουν εντολή να πάνε σ ένα συγκεκριμένο μέρος για να ξεθάψουν ένα πακέτο. Η Κρίστη ζει στιγμές ευτυχίας με το μωρό της, και δέχεται τις συμβουλές της Άννας. Η Μαρίνα εκφράζει την ανησυχία της στον Κυριάκο πως, αν ο Μάνος πεθάνει, η Έλσα θα πληγωθεί ανεπανόρθωτα. Εκείνος την καθησυχάζει, λέγοντας πως θα είναι πάντα δίπλα της ως πατέρας, αλλά αν ο Μάνος ζήσει και η ίδια δεν κρατήσει την υπόσχεση της, θα τον σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια.
Την ίδια ώρα, η Έλσα βγάζει την απόγνωση της, αφού πιστεύει πως για την κατάσταση του Μάνου ευθύνεται η μητέρα της. Ο Χρήστος πιέζει τη Σοφία να εφαρμόσει στον Μάνο μια πειραματική θεραπεία. Ο Σερέτης κι ο Αντρέας βλέπουν την αυτοκτονία του Βίκτωρα με χαλαρότητα, αλλά η Δάφνη δείχνει ανήσυχη. Ο Χρήστος αναγκάζεται να πει στην Έλσα πως το μόσχευμα που έδωσε στον Μάνο ήταν μολυσμένο, κι εκείνη γεμίζει ενοχές που ο πατέρας της βρίσκεται τόσο κοντά στο θάνατο εξαιτίας της. Η Σοφία από την άλλη, τη διαβεβαιώνει πως θα κάνει τα πάντα για να τον σώσει. Την ίδια ώρα, ο Μάνος ξυπνάει από έναν τρομερό εφιάλτη με το τροχαίο που είχε προκαλέσει και είχε στοιχήσει τη ζωή από έναν άνθρωπο, τον οποίο και εγκατέλειψε, και θεωρεί το όνειρο ως κακό οιωνό.

Η Δάφνη δουλεύει πυρετωδώς για την ανεύρεση του hacker κι ο Αντρέας την προτρέπει να βάλει τα δυνατά της για να φύγουν το συντομότερο για Βενετία. Ο θείος του μικρού Οδυσσέα μιλάει με έναν μυστηριώδη άντρα στο τηλέφωνο, ο οποίος τον προειδοποιεί πως αν δεν παραδώσει σύντομα τα αρχεία που βρήκε, ο αρχηγός τους θα θυμώσει πολύ.

Η Κρίστη περιμένει τον Άλκη με έντονο εκνευρισμό για την καθυστέρηση του. Όταν ανοίγει την τηλεόραση, βλέπει απευθείας μετάδοση την παράδοση της επιταγής στον Νικήτα, και ξαφνιάζεται βλέποντας τον Άλκη να μιλάει και να συμπεριφέρεται σαν ώριμος πολιτικός. Ο Οδυσσέας, που έχει κρυφακούσει το τηλεφώνημα του θείου του, τον ρωτάει ανήσυχος τι ακριβώς δουλεία κάνει και εντυπωσιάζεται όταν καταλαβαίνει πως είναι hacker.

Η Δάφνη και ο Αντρέας κοκαλώνουν όταν ο Σερέτης τους ενημερώνει πως μια παρέα παιδιών βρήκε ένα πτώμα, που ανήκει στον Αχιλλέα Γεωργόπουλο. Η Κρίστη ξεσπάει στον Άλκη που έχει σε προτεραιότητα την πολιτική του καριέρα, αλλά συγκινείται όταν βλέπει πόσο τρυφερά φέρεται στο μωρό τους, και κάμπτεται. Ο Αντρέας προσποιείται πως η ανακάλυψη του πτώματος του Αχιλλέα τον σοκάρει, αλλά ο Σερέτης δείχνει επιφυλακτικός απέναντι του. Η Σοφία ρωτάει τον Χρήστο να της πει λεπτομέρειες από τη ζωή του Μάνου, και ακούει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη σχέση του με τη Μαρίνα και την Έλσα. Την ίδια στιγμή, η Έλσα μιλάει στη Μαρίνα με τρομερό ενθουσιασμό για την Αυγερινού, και η Μαρίνα προσπαθεί να κρύψει την ζήλια της.
Η Δάφνη πιστεύει πως το ξεθάψιμο του Αχιλλέα έγινε με εντολή του Βίκτωρα πριν αυτός αυτοκτονήσει, και εκφράζει τον πανικό της στον Αντρέα πως η βαλλιστική εξέταση που θα γίνει, θα υποδείξει τον Αντρέα ως δολοφόνο του πατέρα του. Ο Αντρέας την καθησυχάζει, παρόλο που ο ίδιος δείχνει τρομερά ανήσυχος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved