Μπρούσκο: Ένας… σκελετός ανατρέπει όλες τις βεβαιότητες
Media

Μπρούσκο: Ένας… σκελετός ανατρέπει όλες τις βεβαιότητες

Η Βασιλική διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο στα χέρια του Ροκάκη, ενώ η Χρυσάνθη είναι συγκλονισμένη από την αποτρόπαια πράξη του Πάτροκλου, ο οποίος έχει εξαφανιστεί. Η Δάφνη βρίσκεται «ναυαγός» σε μια βραχονησίδα, με μοναδικό εφόδιο... το αντηλιακό της και απελπισμένη πιστεύει ότι περνάει τις τελευταίες ώρες της ζωής της.

Ο Ματθαίος είναι έξαλλος από θυμό και ζήλια για την Αναστασία, που δείχνει αποφασισμένη να συνεχίσει τη ζωή της και να δώσει μια ευκαιρία στον Αλέξη, προκειμένου να βρεθούν πιο κοντά. Ο Σήφης ερωτεύεται με πάθος την Άλκηστη και σκέφτεται σοβαρά τη σχέση τους...

Ο Αχιλλέας τρέχει να προλάβει τη Μελίνα πριν καταθέσει στην αστυνομία τι συνέβη εκείνη την περίεργη νύχτα στο οινοποιείο του Σήφη. Ο αστυνόμος Αρχοντάκης, σίγουρος πλέον ότι ο Πάτροκλος εμβόλισε το αμάξι με τον Σήφη και τον Αχιλλέα μέσα, ζητάει απ' τον Διαμαντή να του αποκαλύψει πού κρύβεται ο γιος του. Την ίδια στιγμή, ο Τζιράκης, κάτω απ' τις οδηγίες του μυστηριώδους τοκογλύφου, επιχειρεί ν' αποσπάσει χρήματα απ' τη Χρυσάνθη, επικαλούμενος τα χρέη του Πάτροκλου. Ο Αλέξης επιμένει να πολιορκεί την Αναστασία, γεγονός που προκαλεί τη ζήλια του Ματθαίου, ενώ παράλληλα ο Σήφης ζητάει απ' την Άλκηστη επίμονα να χωρίσει τον Αλκιβιάδη.

Η Κωνσταντίνα προσπαθεί να συνετίσει τη Δάφνη, ένα δεύτερο μενταγιόν «Μπρούσκο», ίδιο μ' αυτό που φοράει στο λαιμό της η Μελίνα, ενώ το πόρισμα του ιατροδικαστή, σχετικά με το σκελετό που βρέθηκε, θα βάλει σ' ανησυχία εκ νέου τον Σήφη, τον Αχιλλέα και κυρίως τη Μελίνα! Παρά τις διαβεβαιώσεις του Σήφη και του Αχιλλέα ότι η αστυνομία θα δυσκολευτεί να ανακαλύψει την ταυτότητα του νεκρού άντρα, εκείνη παραμένει τρομερά φοβισμένη. Κι ίσως να έχει δίκιο, αφού ο αστυνόμος μαθαίνει για το μενταγιόν, αλλά κι ο Ματθαίος γνωρίζει την ταυτότητα του δολοφόνου αλλά και ποιος είναι το θύμα. Η Δάφνη σε μια έξοδο με τον Μύρο, αφαιρείται και χάνει από τα μάτια της τη μικρή Αθηνά.

Την ώρα που ο Αχιλλέας εξηγεί στη Μελίνα ότι είχε αντιληφθεί τη Χαρά να τους παρακολουθεί, η τελευταία βρίσκει ευκαιρία να το σκάσει. Μια ξαφνική αδιαθεσία της Στεφανίας ανα τη σε δύσκολη θέση απέναντι στον Αλκιβιάδη. Η απόφαση του Μάρκου να διεκδικήσει την επιμέλεια της κόρης τους, εξαγριώνει τη Δάφνη, που περνά στην αντεπίθεση, έχοντας τη στήριξη της Κωνσταντίνος και του Μύρου, ενώ παράλληλα η Αλίκη τους εκφράζει το φόβο για μια πιθανή εγκυμοσύνη της. Στο μεταξύ, η Χαρά τηλεφωνεί στον Σήφη, αποκαλύπτοντας του την ταυτότητα της, καν του ζητάει να συναντηθούν.

Ο Ματθαίος παραμονεύει έξω από το σπίτι της Αναστασίας και βλέπει το φιλί της με τον Αλέξη, γεγονός που θα τον κάνει να πάρει απόφαση ότι ο χωρισμός τους είναι πλέον οριστικός. Με αυτή την αφορμή, πιέζει τα αδέλφια του και φεύγουν όλοι μαζί για την Κύπρο. Το μυστικό του σκελετού στο οινοποιείο βασανίζει όλο και πιο πολύ τη Μελίνα και ο Αχιλλέας προσπαθεί με κάθε τρόπο να την απαλλάξει από τις ενοχές της.
Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved