Η Νίκη Λάμη μιλά για το ρόλο της στη σειρά «Συμμαθητές»
Media

Η Νίκη Λάμη μιλά για το ρόλο της στη σειρά «Συμμαθητές»

Η Νίκη Λάμη εδώ και λίγες μέρες έχει ξεκινήσει γυρίσματα για τον νέο κύκλο της παραγωγής και ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της νέας παράστασης των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου.

Φέτος η ηρωίδα της θα μπει σε νέες περιπέτειες. Όπως είναι γνωστό, η ελληνική σειρά έχει προ πολλού σταματήσει να ακολουθεί το σενάριο του ξένου φορμάτ και ο σεναριογράφος Γιώργος Φειδάς «πλέκει» πια ελεύθερα τις ιστορίες πρωταγωνιστών. Παράλληλα, μπορούν πλέον να μπαινοβγαίνουν άνετα και καινούργιοι χαρακτήρες στην πλοκή.

«Στη σειρά θα μπουν και νέα άτομα αυτή τη σεζόν. Μπορώ να σου πω ότι περιμένω με αγωνία να δω τι ρόλο θα κάνουν στις νέες ιστορίες που έχει γράψει ο Γιώργος» λέει σε καθημερινή εφημερίδα, η ηθοποιός και συνεχίζει: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που συμμετέχω στο σίριαλ του Βασίλη Θωμόπουλου». Παρά το βαρύ επαγγελματικό της πρόγραμμα, η Νίκη αποκαλύπτει ότι θα ήθελε να κάνει και κινηματογράφο, ωστόσο προς το παρόν απολαμβάνει τα γυρίσματα των «Συμμαθητών». «Είμαστε λίγο... παιδική χαρά, γιατί πλέον έχουμε αποκτήσει οικειότητα και είμαστε πιο αυθόρμητοι» καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved