Μπρούσκο: Ραγδαίες αποκαλύψεις στα επόμενα επεισόδια
Media

Μπρούσκο: Ραγδαίες αποκαλύψεις στα επόμενα επεισόδια

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις των επεισοδίων του Μπρούσκο αυτή την εβδομάδα.

Ο Σήφης έρχεται σε ρήξη με την Αναστασία, καθώς της ζητά να καλύψει εκείνον και την Άλκηστη, ώστε να μην υποπτευθεί ο Αλκιβιάδης την παράνομη σχέση τους. Εκείνη, όμως, είναι αντίθετη με τη σχέση τους, καθώς φοβάται τις συνέπειες. Παράλληλα, παρά τις προσπάθειες της Δάφνης και της Κωνσταντίνας να καλύψουν την γκάφα του Μύρου, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Μηνάς δεν κάνει παιδιά, η αλήθεια φτάνει στη Βασιλική, που, όμως, τους αφήνει όλους έκπληκτους με την αντίδραση της.

Ο δε Ματθαίος δέχεται να βγει ραντεβού με τη γνωστή του Νεκτάριου και της Δήμητρας, που λέγεται Στέλλα, και μένει άναυδος από τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα της. Στα Χανιά, ο Παύλος, σε συνεννόηση με τη Χρυσάνθη, δίνει στον Μερετάκη τα λεφτά του σπιτιού που καταχράστηκε ο Πάτροκλος. Με αφορμή αυτό το γεγονός, ο Μερετάκης εκθειάζει τον Γιαννακάκη στον Διαμαντή, α οποίος γίνεται έξαλλος με όσα ακούει.

Την ίδια στιγμή, η Αλίκη, απογοητευμένη από την αρνητική στάση του Χρήστου να τη δεχτεί πίσω, του κρύβει την εγκυμοσύνη της. Και ενώ η Μελίνα ζει με τους εφιάλτες του παρελθόντος, η Γεσθημανή δεν διστάζει και ρωτάει ευθέως τον Σήφη αν έχει σχέση με τον φόνο που διαπράχτηκε στο οινοποιείο του. Την ίδια στιγμή, στη Βαρκελώνη, η Μελίνα αναγνωρίζει στον δρόμο τη Χήρα, φέρνοντας τον Αχιλλέα σε τρομερά δύσκολη θέση.
Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved