Βάνα Πεφάνη: «Θα ξαναέκανα τα Μυστικά της Εδέμ»
Media

Βάνα Πεφάνη: «Θα ξαναέκανα τα Μυστικά της Εδέμ»

Η Βάνα Πεφάνη έχει πολλές τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες στο ενεργητικό της και όπως η ίδια δήλωσε ακόμη κι αν είχε την οικονομική άνεση να κάνει κάτι άλλο, εκείνη πάλι θα επέλεγε την υποκριτική.

«Αγαπάω ό,τι έχω κάνει. Φυσικά, θα ξανάκανα με ένα πολύ καλό σενάριο, όπως το τελευταίο, «Τα μυστικά της Εδέμ», με πολύ καλούς συνεργάτες. Σέβομαι οτιδήποτε έχω κάνει. Αξίζουν όλα τα πράγματα που έχουμε κάνει γύρω από τη δουλειά μας, φτάνει να το υποστηρίζουμε και να μην τα κάνουμε μόνο για να βγάλουμε λεφτά. Έχω να κάνω τηλεόραση 4 χρόνια, μου λείπει η συγκεκριμένη δουλειά, με τους συγκεκριμένους ανθρώπους, δεν μου λείπει η τηλεόραση γενικά.

Πάντα «κολλάω» σε δουλειές που έχω περάσει καλά και σε συνεργάτες. Αν μου έλεγαν τώρα ότι θα συνεχιστεί το σίριαλ «Τα Μυστικά της Εδέμ», με χαρά θα πήγαινα και θα το έκανα. Είχαν εξαιρετικό σενάριο και σταματούσαν εκεί που έπρεπε, πάνω στην επιτυχία, χωρίς να κουράσουν τον κόσμο, αυτές οι σειρές μου λείπουν από την τηλεόραση... αλλά και να τις βλέπω», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved