Συλλεκτικά κουτιά Game of thrones για λίγους και… εκλεκτούς
Media

Συλλεκτικά κουτιά Game of thrones για λίγους και… εκλεκτούς

Ο συγγραφέας George R.R. Martin του Game Of Thrones, προσφέρει συλλεκτικά boxes τριών διαφορετικών κατηγοριών και φυσικά… αντιτίμων.

Το ακριβότερο κοστίζει 600 ευρώ, έχει βγει σε μόλις 200 σετ και κάθε φαν μπορεί να αγοράσει μέχρι δύο.

Στην ιστοσελίδα του Martin διατίθενται τα πακέτα. Το ακριβό πακέτο ονομάζεται Ultra Limited Edition και περιλαμβάνει μια δερματόδετη συλλεκτική έκδοση για τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του «Game of thrones» υπογεγραμμένη από τον ίδιο τον Martin, t-shirt της σειράς από το ΗΒΟ, τον χάρτη του Westeros και τα οικόσημα των σημαντικότερων οικογενειών, πιστή αντιγραφή της διαθήκης του βασιλιά Robert Baratheon, online μαθήματα για τη γλώσσα των... Dothraki, το σιδερένιο νόμισμα του Άνδρα χωρίς πρόσωπο, το οποίο έδωσε στην Arya Stark, ένα σετ νομίσματα του Westeros, το επιτραπέζιο παιχνίδι με κάρτες, στο οποίο η Daenerys εμφανίζεται ως Khaleesi, εορταστικά φωτάκια σε σχήμα ασπίδας με τους θυρεούς των οίκων, αποκλειστικές μινιατούρες του Jon Snow ως Αρχοντα Διοικητή της Νυχτερινής Φρουράς και της Βασίλισσας Daenerys, ημερολόγιο ενός Maester, μεταξωτό χάρτη του kings Landing, νόμιομα Ασημένιο Ελάφι και ξύλινο κουτί με μεταξωτή επένδυση, το οποίο έχει καεί για να δείχνει παλιό και έχει χαραχτεί με τα αρχικά του Martin.

Οι άλλες δύο εκδόσεις είναι η Limited Edition και Η Special Edition, που κοστίζουν 200 και 75 δολάρια αντίστοιχα, και περιλαμβάνουν πολύ λιγότερα αντικείμενα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved