«Bahar»: Νεκρή η αδελφή της Σουλτάν
Media

«Bahar»: Νεκρή η αδελφή της Σουλτάν

Η σειρά «Bahar» έρχεται τη νέα εβδομάδα με πολλές συγκλονιστικές εξελίξεις.

Προς όχι και τόσο μεγάλη έκπληξη της, η Εφσούν αντιλαμβάνεται πως ο πατέρας της ακύρωσε πάλι τις πιστωτικές της κάρτες αφήνοντας την παντελώς αδέκαρη και αβοήθητη. Από τη μια η Εφσούν προσπαθεί με οποιονδήποτε τρόπο να ξανακερδίσει τον πατέρα της, ενώ από την άλλη η Μπαχάρ κάνει ό, τι μπορεί για να βάλει σε μια τάξη τον εαυτό της και να σταθεί μόνη της στα πόδια της. Καθώς η μία αδελφή παλεύει για την αξιοπρέπεια της, η άλλη, βλέποντας πως το παιχνίδι είναι σχεδόν χαμένο, βάζει τη Χασρέτ να μεσολαβήσει ώστε να τη συγχωρέσει ο Μεχμέτ – Εμίρ. Ο Ατές δεν αντέχει άλλο να βλέπει τη Μπαχάρ να σιωπά και να τον απομακρύνει. Αποφασίζει να μιλήσει στη Χασρέτ και εκείνη υπόσχεται να προσπαθήσει να ξεκλειδώσει τα μυστικά της Μπαχάρ. Στο μεταξύ, ο Ατές, θέλοντας να βοηθήσει τη Μπαχάρ, προσπαθεί με τη βοήθεια του Ισμαήλ να της βρει ένα σπίτι.

Όταν η Μπαχάρ αντιλαμβάνεται τι προσπαθεί να κάνει ο Ατές, θυμώνει ακόμα περισσότερο και οι σχέσεις της μαζί του αλλά και με τον Ισμαήλ θα ψυχραθούν. Η μετακόμιση του Χαϊρετίν στον ξενώνα της έπαυλης πέφτει σαν βόμβα στη ζωή των Ντεμιρτζί. Ο φύλακας του σπιτιού είναι σε απόσταση αναπνοής πλέον απ’ το πτώμα του Γιουσούφ. Η είδηση αναστατώνει την Εφσούν και τη Σακινέ, ειδικά τώρα, που η Νουράν έχει εξαφανιστεί για τα καλά. Το μίσος της Εφσούν για τη Γκιουλεσέρ και τον Ιλγιάς μεγαλώνει και πλέον αρχίζει να απειλεί για τα καλά τον πατέρα της. Παράλληλα με όλα αυτά τα γεγονότα, η Χιούλγια προετοιμάζει την τελετή των εγκαινίων του Ιδρύματος, που δημιούργησε προς τιμήν της μνήμης της μητέρας της και ενώ όλα εκείνο το βράδυ θα βαδίζουν καλά, η Εφσούν θα καταφέρει για άλλη μια φορά να κλέψει με τον πιο απρεπή τρόπο την παράσταση.

Τα σκληρά λόγια της Εφσούν, οδηγούν τον Μεχμέτ-Εμίρ να της δηλώσει ότι θα την αποκληρώσει οριστικά. Η Εφσούν ταράζεται και φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση. Η Σουλτάν μαθαίνει ότι ένα λεωφορείο με προορισμό την Κωνσταντινούπολη έχει πιάσει φωτιά εκεί κοντά. Σπεύδει, φοβούμενη μήπως επέβαινε σ’ αυτό η Νουράν. Οι φόβοι της επιβεβαιώνονται. Η αδελφή της είναι νεκρή. Ενημερώνει τον Ιλγιάς και ξεκινάει για την Πόλη, μεταφέροντας τη σορό της Νουράν. Η Μπαχάρ βρίσκει την Εφσούν, αλλά η Εφσούν δεν θέλει να μιλήσει σε κανέναν. Η Εφσούν τηλεφωνεί στη μητέρα της αλλά απαντάει σε άσχημη κατάσταση η Σουλτάν, που της λέει τι έχει συμβεί. Η Εφσούν συγκλονίζεται. Η Μπαχάρ όταν την βλέπει τόσο ταραγμένη τρέχει να τη βοηθήσει. Και οι δύο επιστρέφουν στο πατρικό τους. Η Σακινέ είναι η τελευταία, που μαθαίνει τα δυσάρεστα νέα. Δεν μπορεί να το πιστέψει. Η Σουλτάν φτάνει στη γειτονιά με τη σορό τής Νουράν. Η κηδεία πραγματοποιείται σε βαρύ κλίμα, με την Εφσούν στα πρόθυρα τής τρέλας. Χωρίς να υπολογίσει τίποτα και κανέναν, κατηγορεί τον πατέρα και την αδελφή της για τον θάνατο της αγαπημένης της μητέρας. Παρά τα όσα έχουν συμβεί, η Χιούλγια δεν πτοείται και σπεύδει σε δικηγόρους για να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες της αποκλήρωσης της Εφσούν. Συναντά και τη Φούλγια, που της ανακοινώνει τα σχέδιά της να μετακομίσει στις ΗΠΑ. Ένας «φίλος» του Μπερκ, απατεώνας, ενημερώνει τον Αρντά για το ποιος είναι στην πραγματικότητα ο φίλος του. Ο Ιλγιάς βρίσκεται σε άθλια κατάσταση και συνεχίζει να κατηγορεί τον εαυτό του για τον θάνατο της γυναίκας του. Παρακαλάει την Μπαχάρ να γυρίσει στο σπίτι. Η Μπαχάρ δέχεται και ξεκινάει για το σπίτι του Ισμαΐλ, για να μαζέψει τα πράγματά της. Η Εφσούν, όμως, είναι ήδη εκεί, μόνη της. Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την Μπαχάρ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved