Ζωή μου: Συμμαχίες και όνειρα αλλάζουν τα πάντα
Media

Ζωή μου: Συμμαχίες και όνειρα αλλάζουν τα πάντα

Στο σημερινό επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Ζωή μου, η κατάσταση του Μάνου μετά το επεισόδιο της ανακοπής παραμένει κρίσιμη.

Ο Αντώνης επισκέπτεται τον Γιάννη στο γραφείο του για να μάθει τις εξελίξεις και ανταλλάσσουν πληροφορίες για το καρτέλ. Ο Αλέξανδρος, μετά το περιστατικό με το αυτοκίνητό του, βρίσκει ευκαιρία να προσεγγίσει και πάλι τη Στέλλα για να του δώσει συμβουλές πώς πρέπει να κινηθεί.

Η Δήμητρα δέχεται μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για θεατρική παράσταση, αφού ο Κώστας έχει καταφέρει να καθησυχάσει τις απορίες της Ζωής για την ύπαρξη του πατέρα της. Ο Θέμης συναντά την Αννίτα, η οποία του προσφέρει την υποστήριξή της για την απόφαση του να μπει στο στίβο της πολιτικής.

Η Βέτα, μετά την ανανέωση της εμφάνισης της, νιώθει τα όνειρά της να γίνονται πια εφικτά και αποφασίζει να ψάξει να βρει τον Λίνο, αλλά δεν καταφέρνει να βρει το κουράγιο να τον συναντήσει, παρά μόνο να τον ακολουθήσει κρυφά στο ραντεβού του με τη φίλη του, Μάνια. Την ίδια στιγμή, η συμμαχία του Ηλία με τη Νίνα για τη διεκδίκηση της κηδεμονίας της μικρής, δυναμώνει...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved