Με δόσεις το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ
Media

Με δόσεις το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ

Οι ζώνες του προγράμματος της ΕΡΤ1 παραμένουν οι ίδιες με μικρές τροποποιήσεις.

Στο πρόγραμμα του πρώτου καναλιού εντάσσεται ημίωρη καθημερινή εκπομπή υγείας και ευ ζην με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα προβάλλεται στις 5.30 μ.μ. υπό τον τίτλο «Η ζωή μου η υγεία μου».

Στις 8.00 μ.μ. ακριβώς θα υπάρχει σύντομο δελτίο ειδήσεων του Euronews, ενώ νωρίτερα, στις 6.30 μ.μ., θα προηγείται ενημερωτική εκπομπή με πιθανότερο τίτλο «Newsroom».

Από τις υπάρχουσες εκπομπές συνεχίζονται τα «Προσωπικά» της Έλενας Κατρίτσηκαι «Η μηχανή του χρόνου» με τον Χρίστο Βασιλόπουλο, ενώ μεταξύ των νέων εκπομπών συμπεριλαμβάνονται η εκπομπή «Στους ήχους του Μπιγκ Μπεν» με τον Λάμπη Τσιριγωτάκη και το «28 φορές Ευρώπη» του Κώστα Αργυρού. Στην prime time του καναλιού θα μεταδίδονται και όλες οι μεγάλες αθλητικές οργανώσεις όπως το Champions League και το Euroleague.

Από τη συχνότητα της ΕΡΤ2 θα προβάλλονται οι περισσότερες πολιτιστικές εκπομπές, η ξένη μυθοπλασία, αρκετές ξένες ταινίες και καθημερινό παιδικό πρόγραμμα.

Νέες αφίξεις η εκπομπή «Αθήνα καλεί Μόσχα», που θα παρουσιάζει διαχρονικά την ελληνορωσική φιλία με οικοδέσποινα την ηθοποιό Ταμίλα Κουλίεβα, και ένα νέο εβδομαδιαίο δίωρο -ατιτλοφόρητο προς το παρόν πρόγραμμα- που θα παρουσιάζει ο Γιάννης Ζουγανέλης και προορίζεται για την prime time του Σαββάτου ή της Κυριακής. Αντίθετα δεν φαίνεται να προχωρά στην παρούσα φάση η παραγωγή της μουσικής εκπομπής με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη εξαιτίας θεμάτων που σχετίζονται με το κοστολόγιο της εκπομπής.

Συνεχίζονται κανονικά το «Μιλώντας για θέατρο» του Γιάννη Μπέζου και οι εκπομπές με τη Λένα Αρώνη, τη Βίκυ Φλέσσα, τον Αλέξανδρο Λιζάρδο και τη Μαρία Κουφοπούλου. Η πρωινή ζώνη αλλά και η βραδινή ζώνη της ΕΡΤ2 περιλαμβάνουν ντοκιμαντέρ με πλούσια θεματολογία από γνωστές ξένες εταιρείες παραγωγής και θεματικά κανάλια όπως το Arte, η Freemantle και το History Channel.

Πολλές και οι ξένες σειρές που έρχονται προσεχώς στις οθόνες μας. Ξεχωρίζουν το ισπανικής παραγωγής «Εξι αδελφές» (Seis Ηermanas), ισπανική σειρά που διαδραματίζεται το 1913 στις τάξεις της υψηλής αριστοκρατίας, και το «Medici», με τον Ντάστιν Χόφμαν, με πρωταγωνιστές τους άρχοντες της Φλωρεντίας, μάστορες στην τέχνη της εξουσίας με τις πολιτικές ίντριγκες και τη μυθική ατμόσφαιρα της πόλης του 15ου αιώνα.

Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved