Αναστασία Παντούση: Από τους «Συμμαθητές» σε κυπριακή σειρά
Media

Αναστασία Παντούση: Από τους «Συμμαθητές» σε κυπριακή σειρά

Η Αναστασία Παντούση σε συνέντευξή της μίλησε για την παρθενική της εμφάνιση στους «Συμμαθητές» και τον ρόλο της σε κυπριακή σειρά.

Οι «Συμμαθητές» ήταν η πρώτη σου τηλεοπτική εμφάνιση. Πώς ήταν αυτή η εμπειρία;

Οι συμμαθητές για εμένα ήταν μια πολύ όμορφη και πρωτόγνωρη εμπειρία και είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετείχα σε αυτή τη δουλειά.

Είχες ενδοιασμούς για το αν θα τα κατάφερνες;

Στην αρχή με άγχωνε πολύ το γεγονός ότι θα έβγαινα στην τηλεόραση και ήθελα να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν για αυτό το ρόλο. Έτσι κι αλλιώς σε κάθε νέο ξεκίνημα υπάρχουν δυσκολίες και πιστεύω πως όλοι έχουμε ενδοιασμούς. Από εκεί και πέρα προσπαθείς να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. «Οι Συμμαθητές» ήταν μια πρόκληση για μένα και είχα άγχος να τα πάω καλά. Μέσα από αυτή τη δουλειά όμως γνώρισα σημαντικούς ανθρώπους που με βοήθησαν και με στήριξαν.

Τώρα, με τη νέα σου δουλειά, υπάρχει μέσα σου η αμφιβολία του «δεν μπορώ, δεν θα τα καταφέρω»;

Αν πίστευα ότι δεν μπορώ να τα καταφέρω δεν θα ήμουν εδώ. Φυσικά και πάλι υπάρχει το άγχος να τα πάω καλά. Νομίζω πως αυτό δεν σε αφήνει ποτέ. Παρόλα αυτά, είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω σε αυτή τη δουλειά.

Πηγαινοέρχεσαι λοιπόν, στην Κύπρο. Τι σε οδήγησε σε αυτή την απόφαση;

Για τους πρώτους μήνες θα μένω μόνιμα. Σκέφτηκα πολύ πριν αποφασίσω. Το σενάριο και οι συντελεστές της σειράς «Σαν Οκογένεια» ήταν τεράστια πρόκληση για μένα και αποτέλεσαν τελικά το κίνητρο που με οδήγησε στο να αποδεχτώ την πρότασή τους.

Οι δικοί σου άνθρωποι, η οικογένειά σου, πώς αντέδρασαν;

Χάρηκαν πολύ για μένα και με στήριξαν στην απόφασή μου. Από αυτή τη στήριξη παίρνω δύναμη καθημερινά.

Δεν είναι εξαντλητικό το ταξίδι για σένα Ελλάδα Κύπρος;

Όταν κάνεις αυτό που σου αρέσει δεν σκέφτεσαι την κούραση ή την απόσταση.

Βρήκες ανθρώπους να σε στηρίξουν εδώ στο νησί;

Από την πρώτη κιόλας μέρα που έφτασα στην Κύπρο κατάλαβα ότι με τα παιδιά θα δέσουμε και όντως έτσι έγινε. Νιώθω πολύ τυχερή που συνεργάζομαι με αυτά τα άτομα, αλήθεια. Έχουμε γίνει πολύ καλοί φίλοι και είναι δίπλα μου σε ό,τι χρειαστώ.

Πηγή: Tv Μανία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved