Αποκλειστικό! Μάθε τα πάντα για τη νέα τηλεοπτική εκπομπή της Μιμίκας Παπαχαραλάμπους
Media

Αποκλειστικό! Μάθε τα πάντα για τη νέα τηλεοπτική εκπομπή της Μιμίκας Παπαχαραλάμπους

Το Gossip-tv.gr κατάφερε να εξασφαλίσει ακόμη περισσότερες πληροφορίες για τη νέα εκπομπή της Μιμίκας Παπαχαραλάμπους, που όπως φημολογείται εδώ και αρκετό καιρό θα γίνει σε ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης. Ποια ακριβώς είναι όμως η συμφωνία που έχει κάνει η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια;

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο εγχείρημα της όμορφης δημοσιογράφου θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα στην πιο δυνατή ζώνη, δηλαδή στο Prime Time! Η Μιμίκα κάθε φορά θα παρουσιάζει όπως μόνο εκείνη ξέρει ένα μοναδικό αφιέρωμα σε μία σημαντική προσωπικότητα από τον καλλιτεχνικό χώρο. Μαζί με το πρόσωπο που θα βρίσκεται κάθε φορά στο πλατό, θα είναι και οι αγαπημένοι του φίλοι αλλά και άνθρωποι από το κοντινό του περιβάλλον που θα δημιουργούν μία αίσθηση οικειότητας και ένα ευχάριστο κλίμα.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα παρουσιάζονται άγνωστα περιστατικά από τη ζωή του καλλιτέχνη που θα φιλοξενείται στο πλατό, ενώ οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη! Μία από αυτές αναμένεται να είναι και η ζωντανή μουσική από την ορχήστρα η οποία θα δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα και θα ξεσηκώνει το κοινό που θα συμμετέχει ενεργά στην εκπομπή.

Τέλος, κάθε φορά θα προβάλλονται αποσπάσματα από εξωτερικά γυρίσματα που θα δίνουν στους τηλεθεατές τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για την καθημερινότητα του καλεσμένου!

Σε λίγες μέρες, αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για την ημέρα και την ώρα της πολλά υποσχόμενης τηλεοπτικής εκπομπής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved