9 Μήνες: Η αποφυλάκιση φέρνει την ευτυχία
Media

9 Μήνες: Η αποφυλάκιση φέρνει την ευτυχία

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς 9 Μήνες, ο Σερέτης προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Οδυσσέα για να πάρει πληροφορίες για το στικάκι.

Ο Αντρέας μένει εμβρόντητος όταν ο φύλακας τού ανακοινώνει την αποφυλάκισή του. Κάποια παιδάκια χτυπάνε το κουδούνι της Κρίστης, κρατώντας στα χέρια τους πλακάτ με συνθήματα μετάνοιας και αγάπης από τον Άλκη. Ο Μάνος βλέπει μία αφίσα από τη γκαλερί, που φιλοξενεί τα έργα της Μαρίνας. Η Σοφία παρακολουθεί την Έλσα και κάνοντάς το να δείχνει ως τυχαία συνάντηση την παρακαλεί να προσέχει τον Μάνο σχετικά με τη διατροφή του, γιατί ο κίνδυνος για την υγεία του εξακολουθεί να παραμονεύει.

Η Μάρθα επισκέπτεται την Εύα στην κλινική μαζί με τη Μαρίνα. Η Δάφνη ψάχνει τρόπους να φυγαδεύσει τον Αντρέα, όταν η πόρτα του σπιτιού τους ανοίγει και μπαίνει ο Αντρέας μαζί με τον Πέτρο. Η Εύα βγαίνει από την κλινική με χαμόγελο ικανοποίησης, συνοδευμένη από τη Μάρθα και τη Μαρίνα. Παρόλο, που η αποφυλάκιση του Αντρέα είναι με περιοριστικούς όρους, η Δάφνη νιώθει απέραντη ευτυχία. Ο Δημήτρης Αλεξίου φτάνει στη Λευκωσία. Η Σοφία συμβουλεύει την Έλσα να πιέζει τον Μάνο για σωστή διατροφή, όσο κι αν εκείνος αντιδράει.

Τα πλακάτ του Άλκη έφεραν αντίθετα αποτελέσματα, αφού η Κρίστη πηγαίνει έξαλλη στο γραφείο του. Η ραδιοφωνική συνέντευξη του Μάνου γνωρίζει μεγάλη απήχηση και ο διευθυντής του σταθμού του προτείνει να κάνει δική του καθημερινή εκπομπή. Ο Μάνος λέει τα ευχάριστα νέα στον Χρήστο και παράλληλα τον ενημερώνει για την ερωτική τροπή που παίρνει η σχέση του με τη Σοφία. Ωστόσο, καταλαβαίνει πως για εκείνον η Σοφία σημαίνει κάτι παραπάνω από απλή φίλη. Ο Άλκης ξεσπάει στην Ηρώ για την ιδέα της με τα πιτσιρίκια. Ο Χρήστος βεβαιώνει τον Μάνο πως δε θα σταθεί εμπόδιο στη σχέση του με τη Σοφία. Όταν όμως μένει μόνος, προβληματίζεται με την ξαφνική αλλαγή της απέναντι στον Μάνο.

Ο Αντρέας εκφράζει στη Δάφνη την ανησυχία του μήπως κάποιο υψηλόβαθμο στέλεχος της Red Swan κυκλοφορεί ελεύθερο. Ο αρχηγός της συμμορίας δίνει εντολή στους άντρες του να γυρίσουν τον κόσμο ανάποδα μέχρι να βρούνε τον Οδυσσέα. Την ίδια ώρα, ο μικρός, που κυριεύεται από αίσθημα εγκατάλειψης, επιχειρεί να δραπετεύσει από το χώρο, που φιλοξενείται. Ο Πέτρος ενημερώνεται για το εξιτήριο της Εύας και τηλεφωνεί οργισμένος στη Μάρθα. Την ίδια ώρα, η ανυποψίαστη Μαρίνα τακτοποιεί την αδερφή της στο σπίτι της, ... εκεί όπου η Εύα θα σχεδιάσει τα επόμενα βήματά της. Ο Σερέτης ζητάει από τον Αντρέα και τη Δάφνη να βάλουν σε άμεση προτεραιότητα τις έρευνες για το στικάκι.

Ο Μάνος οργίζεται με την επιμονή της Έλσας να τον βάλει σε πρόγραμμα. Όταν τηλεφωνεί στη Σοφία και της εκφράζει την αγανάκτησή του με την υπερ-προστατευτικότητα της κόρης του, εκείνη βλέπει ικανοποιημένη πως το σχέδιό της να απομακρύνει σιγά-σιγά από κοντά του τους ανθρώπους, που τον νοιάζονται, αρχίζει να λειτουργεί...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved