Μega: Αυτό είναι το μοναδικό πρόγραμμα που μεταδίδεται «ζωντανά»
Media

Μega: Αυτό είναι το μοναδικό πρόγραμμα που μεταδίδεται «ζωντανά»

Το μόνο ζωντανό πρόγραμμα στο Mega είναι το... δελτίο καιρού.

Παρότι δεν μεταδίδεται πλέον κανένα δελτίο ειδήσεων, ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς συνεχίζει κάθε απόγευμα να παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις για τον καιρό. Μετά το τέλος εποχής για το μεγάλο κανάλι που κάποτε μεσουρανούσε και στον τομέα της ενημέρωσης και σε εκείνον της ψυχαγωγίας δεν υπάρχει καμία live εκπομπή εκτός βέβαια από τον γνωστό μετεωρολόγο που εδώ και χρόνια μας ενημερώνει για τον καιρό. O ίδιος άλλωστε, πριν από λίγο καιρό ανάρτησε στο facebook ένα μήνυμα ιδιαίτερα συγκινητικό για τις δύο δεκαετίες της πορείας του...
«Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΜΥ, που από το 1990 μέχρι σήμερα μου έδωσε εμένα προσωπικά, αλλά και σε άλλους συναδέλφους μετεωρολόγους, τη δυνατότητα να ενημερώνουμε το κοινό από τα ΜΜΕ. Αισθάνομαι υπερήφανος που συνεργάστηκα με όλα τα είδη ηλεκτρονικού και έντυπου Τύπου και κυρίως με το Μεγάλο Κανάλι επί 20 χρόνια, το οποίο από την συχνότητά του μου έδωσε την δυνατότητα να διατηρήσω την δεοντολογία και τους κανόνες της ενημέρωσης σε υψηλό επίπεδο, όχι επειδή τους επιβάλλει κάποιο θεσμικό κείμενο, αλλά που τους προτάσσει το ήθος, η ανατροφή μου καθώς και οι κανόνες της επιστήμης μου.
Μετά από 31 χρόνια δουλειάς πιστεύω ότι ο απολογισμός είναι “θετικός”, διότι παρά τις πρόσφατες οικονομικές απώλειες, αισθάνομαι ότι τελικά κέρδισα ανεκτίμητες αξίες όπως η εμπιστοσύνη από το κοινό, καθώς η φιλία και η αγάπη από όλους τους καλούς συνεργάτες, τεχνικούς και δημοσιογράφους.
Καλή δύναμη σε όλους. Κάπου - κάποτε, θα ...ξαναβρεθούμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved