Οι Συμμαθητές: Ο Αντρέας κάνει μια μεγάλη αλλαγή
Media

Οι Συμμαθητές: Ο Αντρέας κάνει μια μεγάλη αλλαγή

H αρχή του σημερινού επεισοδίου της σειράς Οι Συμμαθητές, μετά την κλιμάκωση του πολέμου με την Ίριδα, τους βρίσκει να κάνουν όλοι ένα βήμα μπροστά.

Λίγες εβδομάδες μετά, νέα δεδομένα αναγκάζουν τον Ανδρέα να κάνει μία δραστική αλλαγή στην εμφάνισή του και να έρθει αντιμέτωπος με τον Φρίντομ. Νέα δεδομένα αλλάζουν τελείως και τη ζωή της Μαριλένας, που βρίσκεται ν’ αναλαμβάνει μεγάλες επαγγελματικές ευθύνες, ενώ ζει ακόμα στο σπίτι του Ανδρέα. Νέα δεδομένα ανατρέπουν εντελώς τη σχέση του Φρίντομ με τη Βάλια, ενώ η Ντίνα περνάει από ανάκριση την Γκέλυ για να μάθει ποια ήταν τα δεδομένα που την οδήγησαν στην απόφαση της να χωρίσει.

Ο Ανδρέας ξεκινάει να πραγματοποιήσει ένα όνειρο ζωής, η Γκέλυ γνωρίζει έναν ενδιαφέροντα άγνωστο, ο Φρίντομ πιέζεται να κάνει ένα τυπικό τσεκ απ και να σταματήσει να φέρεται σα μωρό, ενώ το σχολικό λεύκωμα της Βάλιας ξαναζωντανεύει τη συζήτηση της παρέας για τον Φραγκίσκο, τον χαμένο συμμαθητή που κανείς δεν θυμάται.

Μια μυστηριώδης γυναίκα με το όνομα Αλίκη φτάνει στην Ελλάδα και κάνει μια νυχτερινή επίσκεψη στην Κούλντογκ...
Ποια θα είναι η θέση της Μαριλένας στην επόμενη μέρα της Κούλντογκ; Θα φτάσει το σχολικό λεύκωμα στα χέρια της Κρίστης; Ποιος είναι ο μυστηριώδης άνδρας που γνωρίζει η Γκέλυ στο μπαρ του Άρη;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved