Συμβόλαιο Αγάπης: Απρόβλεπτες καταστάσεις από μια πρόσληψη
Media

Συμβόλαιο Αγάπης: Απρόβλεπτες καταστάσεις από μια πρόσληψη

Η Ντεφνέ είναι έξαλλη με την παρουσία της Φεριάλ στον ίδιο χώρο με τον Ομέρ, στα σημερινά επεισόδια της σειράς Συμβόλαιο Αγάπης.

Προσπαθεί να βρει δικαιολογίες ώστε να βρίσκεται συνέχεια κοντά στον Ομέρ. Η Νεριμάν μετά το αρχικό σοκ αποφασίζει να εκδικηθεί τη Γιασεμίν και καταστρώνει νέα σχέδια. Αποφασίζει να βγάλει από το παιχνίδι το Σινάν και τον αντικαθιστά με τον Νετζμί. Ο Νετζμί προσλαμβάνεται στην εταιρία. Η ανάληψη των καθηκόντων του δημιουργεί μια σειρά απρόβλεπτων καταστάσεων.

Η Ντεφνέ συμπαραστέκεται στον αδελφό της. Τον βοηθάει να αλλάξει την εξωτερική του εμφάνιση. Η αλλαγή αυτή εντυπωσιάζει τη Νιχάν, η οποία για πρώτη φορά γνωρίζει το συναίσθημα της ζήλιας. Η Νεριμάν ενοχλείται από τη συμπεριφορά του Ισμαήλ. Κανείς ως τώρα δεν της έχει φερθεί όπως αυτός ο άντρας και προβληματίζεται όταν συνειδητοποιεί ότι άρχισε να πολιορκεί τη σκέψη της...

Ο Ομέρ είναι πλέον αποφασισμένος και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να το δείξει στη Ντεφνέ. Η ίδια, αν και σίγουρη για τα συναισθήματά της προς τον Ομέρ, επειδή ντρέπεται θέλει να κρύψει όσο μπορεί τον έρωτά της για εκείνον. Το παράδειγμα του έρωτα και του βήχα, όμως, κατατρέχει και τους δύο αφού οι άνθρωποι, που τους γνωρίζουν καλά, αντιλαμβάνονται μονομιάς ότι κάτι υπάρχει, και μάλιστα κάτι σπουδαίο.

Από την άλλη μεριά η Γιασεμίν και ο Ισμαήλ θα συνεχίσουν για λίγο ακόμα να παίζουν τη γάτα με τον ποντικό. Στο μεταξύ, ο Σινάν εξομολογείται τα συναισθήματα, που τρέφει για τη Ντεφνέ στον Νετζμί και δηλώνει πως αν ποτέ υπήρχε τίποτα μεταξύ της Ντεφνέ και του Ομέρ, εκείνος θα έκανε πίσω για χάρη του φίλου του...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved