Καπουτζίδης – Μαυρίδης: Πακέτο στον ΣΚΑΙ;
Media

Καπουτζίδης – Μαυρίδης: Πακέτο στον ΣΚΑΙ;

Οι επαφές έγιναν, το κλίμα ήταν καλό. Μένει μόνο να πέσουν και οι υπογραφές, και τα ψυχαγωγικά προγράμματα που το καλοκαίρι είχε εξασφαλίσει το Star θα βρεθούν «πακέτο» στον ΣΚΑΪ.

Τα ταλέντα του «The Voice» έχουν βρεθεί, αναζητείται όμως η επιτροπή. Οι κουβέντες που είχαν γίνει πριν από μερικές εβδομάδες με τον Γιώργο Καπουτζίδη για να αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής (επί Star) συνεχίζονται και τώρα που το τάλεντ σόου βρήκε τηλεοπτικό σπίτι στο Νέο Φάληρο.

Όσο για το «Survivor»; Οι παραγωγοί, όπως αναφέρει το περιοδικό Τηλέραμα ήθελαν η επιστροφή του ριάλιτι παιχνιδιού στην ελληνική τηλεόραση να γίνει πολύ δυναμικά. Για τον λόγο αυτόν είχαν σκεφτεί οι παίκτες που θα συμμετείχαν να είναι διάσημοι και άρα γνωστοί στο κοινό, ώστε το τηλεοπτικό ενδιαφέρον να είναι ακόμα μεγαλύτερο. Δεν έχει αποφασιστεί αν το «Survivor» θα έχει τελικά διάσημους παίκτες. Εν τω μεταξύ, για τη θέση του παρουσιαστή είχαν επί Star γίνει επαφές με τον Γιώργο Μαυρίδη οι οποίες φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο και επί ΣΚΑΙ. Το ριάλιτι παιχνίδι θα γυριστεί στις αρχές του νέου έτους, σε εξωτικό προορισμό, με στόχο να αρχίσει να μεταδίδεται την άνοιξη του 2017.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved