Νάντια Κοντογεώργη: «Μπορώ να είμαι μόνο ευγνώμων για το Παρτάλι»
Media

Νάντια Κοντογεώργη: «Μπορώ να είμαι μόνο ευγνώμων για το Παρτάλι»

Για τη συμμετοχή της στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και το ρόλο της «Νικολέτας», μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Νάντια Κοντογεώργη.

«Μου αρέσει γιατί είναι μια γυναίκα η οποία αντιλαμβάνεται ότι για να είναι καλά η οικογένεια της, πρέπει να είναι κι εκείνη καλά και να μη βάζει προτεραιότητες στη δική της ψυχική ισορροπία. Διεκδικεί τη δουλειά της, την καθημερινότητα της ως είχε, φροντίζοντας παράλληλα και το παιδί της και την οικογένεια της στη νέα διαμορφωμένη κατάσταση. Θέλει να βγαίνει με τον άνδρα της ως ζευγάρι, να διατηρήσει τη συντροφικότητα μεταξύ τους. Το βρίσκω δυναμικό, ωραίο και υγιές», λέει στο περιοδικό 7 μέρες tv.

Τηλεοπτικά, έγινε γνωστή μέσα σε μια νύχτα. Πιστεύει ότι αν ήμασταν σε άλλες εποχές, θα είχε κάνει και περισσότερα πράγματα στη μικρή οθόνη; «Δεν μπαίνω σε τέτοια σύγκριση με υποθέσεις γιατί θα τρελαθώ. Μπορώ να είμαι μόνο ευγνώμων
για το «Παρτάλι», γιατί δουλέψαμε πάρα πολύ για δύο χρόνια, αυτό μας ανταποδόθηκε με την αγάπη του κόσμου και έφερε και άνοιγμα επαγγελματικά. Προϋπήρχαν, βέβαια, τα δέκα χρόνια στο θέατρο, οπότε είχα μια ψυχική ισορροπία σχετικά με το πώς αντιμετωπίζεται μια απλή επιτυχία. Μπορεί οικονομικά να ήταν πιο καλά τα πράγματα, αλλά δημιουργικά μπορεί αυτό να με έβαζε σε μια διαδικασία να επαναπαυτώ και να μη με ωθούσε σε καινούργιες επιλογές αργότερα. Γενικώς, κάθε καλό πράγμα που έρχεται στη ζωή το απολαμβάνω στη συνθήκη που έρχεται», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved