«Έλα στη θέση μου»: Ανατροπές και αποκαλύψεις στα νέα επεισόδια
Media

«Έλα στη θέση μου»: Ανατροπές και αποκαλύψεις στα νέα επεισόδια

Οι αποκαλύψεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Έλα στη θέση μου» είναι πολλές.

Ο Βλάσσης είναι έτοιμος να δώσει την πρώτη του συνέντευξη ως πρόεδρος. Ο Αχιλλέας από την άλλη είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει αυτό που του ανήκει. Οι δύο άντρες όχι μόνο θα βρεθούν αντιμέτωποι, αλλά θα προσφέρουν και ένα μοναδικό θέαμα στους δημοσιογράφους. Αρκετός κόσμος θεωρεί ότι αυτή η συνέντευξη θα είναι και το τέλος της Sofo Express, με τους περισσότερους να χαίρονται γι’ αυτό. Θα προλάβει να βρεθεί λύση, πριν παιχτεί η συνέντευξη του Βλάσση στο δελτίο ειδήσεων;

Ο Αχιλλέας αρχίζει να έρχεται πιο κοντά με τη Ρενάτα λόγω της Μιράντας. Ο Λεωνίδας ακόμα και μπροστά σε εκβιαστές, αρνείται να δηλώσει οποιαδήποτε σχέση με τη Μιράντα. Ο Δαμιανός με τον Ζαχαρία ετοιμάζονται για την παράλληλη παράνομη δουλειά χρησιμοποιώντας την εταιρία αλλά και τον Φώτη, χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος. Ο Βλάσσης ετοιμάζεται να φάει μαζί με τη Φαίη για να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου της, μόνο που τον περιμένει μια έκπληξη.

Η Ρενάτα πιάνει τον Βλάσση στα πράσα σε ρομαντικό δείπνο με τη Φαίη και μετά από έναν μεγάλο καυγά, επιστρέφει στο σπίτι με τον Αχιλλέα. Ο Λεωνίδας, μετά από τις απειλές του Βλάσση, αποφεύγει την Αιμιλία. Εκείνη τον επισκέπτεται στο μαγαζί του Θοδωρή για να του ζητήσει τον λόγο. Μαζί της έρχονται και η Σύλβια και ο Ηλίας, που θέλουν να έχουν από κοντά τον Λεωνίδα για τους δικούς τους λόγους ο καθένας. Ο Αχιλλέας αποφασίζει πως είναι διατεθειμένος να κάνει οποιαδήποτε δουλειά για να επιβιώσει και ετοιμάζεται να γίνει μπογιατζής. Ο πρόεδρος των Γερμανών επενδυτών απαιτεί να μιλήσει με τον νέο πρόεδρο της SofoExpress και ο Βλάσσης ζητά τη βοήθεια της Ρενάτας για να τον καλμάρει, ενώ εκείνη είναι έτοιμη να παραιτηθεί.

Η Σύλβια προσπαθεί με μανία να «τυλίξει» τον Λεωνίδα. Ο Αχιλλέας καταφεύγει στο μεροκάματο και απειλεί την Αιμιλία με εκδίκηση. Ο Βλάσσης προκαλεί τεράστια ανησυχία στους Γερμανούς συνεργάτες της SofoExpress με τη συμπεριφορά του και θέτει τη συμφωνία τους σε κίνδυνο. Η Μιράντα, ενοχλημένη από το σκληρό μαρκάρισμα της Σύλβιας στο Λεωνίδα, αποφασίζει να την προσεγγίσει φιλικά για να την έχει από κοντά και μετά να την παραπλανήσει. Όταν οι διαπραγματεύσεις με τους Γερμανούς φτάσουν στο απροχώρητο, ο Δαμιανός θα δώσει μια λύση που κανείς δεν περιμένει.

Η μεγάλη συμφωνία της SofoExpress είναι έτοιμη να τιναχτεί στον αέρα. Ο Βλάσσης για πρώτη φορά ίσως, βλέπει ότι το να είναι κανείς πρόεδρος έχει δυσκολίες. Ο Αχιλλέας θέλοντας να κάνει μια αρχή, ξεκινά να δουλεύει ως μπογιατζής. Δεν θέλει να υποκύψει στην πρόταση της Αιμιλίας και να αναλάβει ξανά την προεδρία της εταιρίας, μαζί με τον Βλάσση. Ο Δαμιανός είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα προκειμένου να μην υλοποιηθεί το σχέδιο της Αιμιλίας. Οι ίντριγκες όμως συνεχίζονται και στην αυλή του Καλατζέικου. Η Μιράντα κάνει επίθεση στον Λεωνίδα για την Αιμιλία και ο Μίμης έχει στα χέρια του ένα βίντεο, με το οποίο θα απειλήσει την Ισμήνη και θα εξασφαλίσει τη σιωπή της για την αγορά της μηχανής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved