Κατερίνα Καινούργιου: «Μακάρι να ήμουν αδίστακτη! Τότε σίγουρα θα είχα πετύχει περισσότερα πράγματα»
Media

Κατερίνα Καινούργιου: «Μακάρι να ήμουν αδίστακτη! Τότε σίγουρα θα είχα πετύχει περισσότερα πράγματα»

Η Κατερίνα Καινούργιου τιμάει το συμβόλαιό της με το κανάλι στο οποίο βρίσκεται και γι’ αυτό δεν έχει plan B σε περίπτωση που πέσει «μαύρο» στα κανάλια. Η παρουσιάστρια αποκαλύπτει τον πραγματικό της εαυτό και τονίζει πως ουδέποτε καβάλησε το καλάμι!

Έκλεισες, λοιπόν, στο «Ε» και προχωράς. Σε φοβίζει το σκηνικό θρίλερ που υπάρχει με το «μαύρο» στα κανάλια;

Είναι η δουλειά μου, η δουλειά μας, εννοείται ότι με φοβίζει το πώς και με ποιες συνθήκες θα συνεχιστεί. Έχω ένα σφίξιμο στο στομάχι όπως και όλοι οι εργαζόμενοι αυτή τη στιγμή σε όλα τα κανάλια. Και θα σου πω τι εννοώ. Στα μη αδειοδοτημένα κανάλια, το μέλλον όντως είναι ασαφές, αλλά και στα κανάλια που έχουν άδεια υπάρχει μια αγωνία, καθώς η αγορά μικραίνει. Εμείς δεν είμαστε οι ιδιοκτήτες, είμαστε οι εργαζόμενοι, που σήμερα είναι εδώ και αύριο θα πρέπει να ψαχτούν για κάτι άλλο - συνολικά μιλάω. Οταν η αγορά περιορίζεται, όπου και να είσαι σήμερα, δεν υπάρχει ασφάλεια.

Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά για το «Ε», θα βρεθείς στον αέρα. Έχεις κάνει κουβέντες με τους νέους καναλάρχες;

Είμαι επαγγελματίας. Αυτή τη στιγμή έχω μια συνεργασία με το «E» και την τιμώ απόλυτα. Αν για οποιονδήποτε λόγο αυτό πάψει να ισχύει, τότε βλέπουμε...

Υπάρχει μια φήμη για εσένα ότι είσαι αδίστακτη μέχρι να πετύχεις τον στόχο σου. Είσαι όντως ή απλώς «πουλάει» ένας τέτοιος τίτλος, Κατερίνα;

Ε, λοιπόν, θα σου πω κάτι που έχω σκεφτεί πολλές φορές. Μακάρι να ήμουν αδίστακτη! Τότε σίγουρα θα είχα πετύχει περισσότερα πράγματα - και προσωπικά, και επαγγελματικά. Θα είχα αποφύγει πολλές κακοτοπιές.

Καβάλησες κάποια στιγμή το καλάμι;

Είμαι τυχερή που δεν βίωσα ξαφνικά όλη αυτή την αναγνωρισιμότητα. Ξεκίνησα βήμα-βήμα στην τηλεόραση από τα πρώτα στάδια. Έχω κάνει ρεπορτάζ, έχω μοντάρει με τις ώρες, έχω φτιάξει και καφέδες! Το είδα από την αρχή σαν μια δουλειά, που μου άρεσε και σαν επιλογή ζωής. Κι αυτό απομυθοποίησε γρήγορα όλο το περιτύλιγμα της όποιας «λάμψης». Έτσι, εκ των πραγμάτων δεν είδα ποτέ κάποιο καλάμι μπροστά μου.

Είσαι γυναίκα καριέρας;

Αν και δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες (γιατί με την ίδια λογική υπάρχουν και άνδρες καριέρας), θα σου πω ότι μου αρέσουν οι γυναίκες καριέρας, οι δυναμικές γυναίκες, και θέλω να ανήκω σε αυτή την κατηγορία. Καριέρα, ξέρεις, και μάλλον πιο δύσκολη, κάνουν και οι γυναίκες που μεγαλώνουν τα παιδιά τους στο σπίτι, με άπειρες ώρες απασχόλησης!

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved