Γιατί πιστεύω ότι οι stars θα διαβάζουν Ratpack
Media

Γιατί πιστεύω ότι οι stars θα διαβάζουν Ratpack

Ratpack, και μόνο το όνομα του νέου αντρικού σάιτ αρκεί για να πείσει κάθε διάσημο σταρ να κλικάρει τη διεύθυνση στον υπολογιστή του και να ανακύψει μία διαφορετική ματιά της πραγματικότητας...

Απο την Κατερίνα Ηλιάκη

Ναι, αυτή η εύηχη μικρή λέξη θα έκανε κάθε celebrity να επισκεφτεί τη σελίδα που έχει καταφέρει μέσα σε λίγες μόλις μέρες να προκαλέσει αίσθηση στο διαδίκτυο. Και αυτό γιατί Rat Pack ήταν οι καλύτεροι διασκεδαστές στο Hollywood. Είναι η παρέα που θαυμάζει κάθε διάσημος άντρας και γυναίκα σήμερα. Οι Sinatra-Martin-Davis, ήταν οι τρεις ταλαντούχοι άνδρες που έχουν μείνει στην ιστορία και μπορούν να προκαλέσουν αισθήματα θαυμασμού στον καθένα. Ακόμη και στους σταρ, γιατί και αυτοί εντυπωσιάζονται και επηρεάζονται από τη ζωή και την πορεία μεγάλων προσωπικοτήτων όπως οι παραπάνω.

Είναι μία παρέα γοητευτικών διάσημων ανδρών, που έδιναν έμφαση στην εμφάνισή τους και ήταν πάντα καλοντυμένοι. Ποιος μεγάλος σταρ άλλωστε δεν ενδιαφέρεται για την εικόνα του; Όπως και στο παρελθόν, έτσι και σήμερα φροντίζουν να φοράνε πάντα κομψά ρούχα που τους ταιριάζουν και τους κάνουν να ξεχωρίζουν!

Με αυτά πάνε στα πιο ξέφρενα πάρτι που... είναι μόνο για λίγους! Πίνουν, γελούν, συζητούν, φλερτάτουν... Κάθε σταρ θα κλίκαρε στις κατηγορίες style για να ενημερωθεί για τις τελευταίες τάσεις και να μάθει τι θα πει... Lumbersexual! Και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ρίξει μια ματιά στο Going Out για να δει τα καλύτερα μέρη στην πόλη για φαγητό και ποτό.

Πόσο μάλλον αν είσαι γυναίκα... Ποια celebrity θα μπορούσε να αντισταθεί να μάθει όλα όσα λένε οι άντρες μεταξύ τους; Είναι γεγονός πως κάθε γυναίκα, διάσημη ή όχι, θα έκανε τα πάντα για να καταλάβει τι σκέφτεται ο σύντροφός της όταν την κοιτάει βυθισμένος στις σκέψεις του. Για αυτό στο ratpack, θα ανακαλύψει έναν πολύ διαφορετικό και συναρπαστικό τρόπο να βλέπει τα πράγματα. Θα μάθει αλήθειες που συζητούν οι αντροπαρέες και όσα δεν θα τολμούσαν ποτέ να αποκαλύψουν μπροστά της! Θα κοιτάξει από την κλειδαρότρυπα τα διάσημα μοντέλα που αγαπούν για να «τσεκάρει» τον ανταγωνισμό και να καταλάβει τι αρέσει και τι όχι...

Τάσεις, εξελίξεις, θέματα που κάνουν buzz και ό,τι νέο παίζει στον κόσμο των διασήμων αλλά και των κοινών θνητών δίνονται μοναδικά σε ένα σάιτ που θα σε κάνει να κολλήσεις... Ρίξε μια ματιά για να δεις τα πράγματα με άλλο μάτι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved