Η μαμά της, πρίμα μπαλαρίνα, της είπε: «Δεν κάνεις για μπαλέτο»
Media

Η μαμά της, πρίμα μπαλαρίνα, της είπε: «Δεν κάνεις για μπαλέτο»

Μιλά με έντονη κυπριακή προφορά, έχει πανέμορφα πράσινα μάτια και πολλή αγωνία νια όσα συμβαίνουν αυτό το διάστημα τόσο στον Αlpha όσο και στο τηλεοπτικό τοπίο γενικότερα.

Και πώς να μη νιώθει έτσι, άλλωστε, αφού από τη μία ημέρα στην άλλη άφησε όλη της τη ζωή στη Λευκωσία και βρέθηκε μόνη της σε ένα διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους

Τι άλλο δεν ξέρουμε για την Τζώρτζια Παναγή; Η μητέρα της είναι Βουλγάρα και ο πατέρας της Κύπριος. Έχει σπουδάσει Κοινωνικές και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και Δημοσιογραφία σε ιδιωτικό κολέγιο. Στα 17 της πήρε μέρος σε μουσικό talent show της Κύπρου και το 2014 προσπάθησε να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην junion Eurovision, αλλά τελικά δεν πήρε το «πράσινο φως» από τις ψήφους του κοινού.

Από τότε αφοσιώθηκε εξ ολοκλήρου στην παρουσίαση και, για του λόγου το αληθές, τα τελευταία 8 χρόνια είναι από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες στη Μεγαλόνησο, αφού -αν και μικρή σε ηλικία- έχει παρουσιάσει από τηλεπαιχνίδια μέχρι, αθλητικές εκπομπές και talk show.

H ίδια μιλώντας στην εφημερίδα Αγορά αποκαλύπτει γιατί δεν ακολούθησε τα βήματα της μητέρας της.

«Η μητέρα μου ήταν επίσης καθηγήτρια κλασικού ρωσικού μπαλέτου και μου είπε από πολύ μικρή ηλικία ότι εγώ δεν έκανα για μπαλέτο. Δεν είχα τον σωματότυπο, ούτε τελικά τη διάθεση να ασχοληθώ μαζί του, αν και κάποια στιγμή έκανα κάποια μαθήματα.. Από μικρή, πάντως, με τραβούσε η σκηνή τα φώτα και τα μικρόφωνα. Είχα ταλέντο στο τραγούδι και ήμουν συνέχεια σε παιδικές παραστάσεις, γιατί το αγαπούσα πολύ το τραγούδι. Δεν μπορούσα ποτέ να με φανταστώ πίσω από ένα γραφείο», λέει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved