Συμβόλαιο Αγάπης: Η ζήλεια της Ντεφνέ χτυπάει κόκκινο
Media

Συμβόλαιο Αγάπης: Η ζήλεια της Ντεφνέ χτυπάει κόκκινο

Η Ιζ κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις της απέναντι στον Ομέρ, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Συμβόλαιο αγάπης,. ο οποίος της δείχνει ότι αυτό, που υπήρχε μεταξύ τους, έχει τελειώσει πια.

Ωστόσο, η παρουσία της Ιζ αποτελεί εκρηκτική ύλη για την ζήλεια της Ντεφνέ. Το νεαρό ζευγάρι σε κάθε συνάντηση βιώνει όλο και μεγαλύτερη ερωτική ένταση. Η ιδιαίτερη σχέση και η οικειότητα, που μοιράζονται, δεν περνάνε απαρατήρητα από τους γύρω τους.

Εν τω μεταξύ, ο Ντενίζ είναι αποφασισμένος να πάρει τη νέα κολεξιόν και έχει βρει το άτομο, που θα τον βοηθήσει να υλοποιήσει τα σχέδια του. Το σχέδιο του μπαίνει σε εφαρμογή. Ο Ντενίζ και η κολεξιόν γίνονται για ακόμα μία φορά αιτία διαφωνίας ανάμεσα στον Ομέρ και τον Σινάν...

Η Γιασεμίν πρέπει να αποφασίσει σε ποιο στρατόπεδο θα μείνει. Υπόσχεται στον Ντενίζ ότι θα συνεργαστεί μαζί του. Ο Σινάν έρχεται σε ρήξη με τον Ομέρ όταν αυτός εκφράζει τις επιφυλάξεις του για τις προθέσεις του Ντενίζ. Ο Κοράι εντυπωσιάζεται από την Ιζ, γεγονός που προκαλεί τη ζήλια της Γιασεμίν.

Η Σουντέ είναι ερωτευμένη με τον Σινάν. Είναι όμως αποφασισμένη να μάθει ποια είναι η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά. Η Γιασεμίν ενοχλείται με την αδιαφορία, που της δείχνει ο Ισμαήλ και γίνεται έξαλλη όταν βλέπει το ενδιαφέρον, που του δείχνει η βοηθός της. Η Νεριμάν είναι δυστυχισμένη για την επιμονή, που δείχνει ο άντρας της να μην γυρίσει σπίτι. Κάνει μια τελευταία προσπάθεια να τον κερδίσει και διοργανώνει ένα πάρτι με πρόσημα την επιστροφή της Σουντέ....

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved