Μπρούσκο: Ψέματα, κρυφά σχέδια και συγκρούσεις
Media

Μπρούσκο: Ψέματα, κρυφά σχέδια και συγκρούσεις

Από τη στιγμή που ο Σήφης και ο Αχιλλέας μαθαίνουν στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μπρούσκο ότι ο Πάτροκλος έχει απαλλαχτεί από τις κατηγορίες για την απόπειρα δολοφονίας εναντίων τους, καταστρώνουν ένα σχέδιο κρυφά από όλους, ώστε να τον κάνουν οι ίδιοι να πληρώσει για την εγκληματική του ενέργεια.

Η Στέλλα μετακομίζει στο σπίτι του Αχιλλέα και της Μελίνας και τους κάνει άνω- κάτω με τις ιδιαίτερες φοβίες της, ενώ ο Νεκτάριος λέει για άλλη μια φορά ψέματα στην Δήμητρα προκειμένου να περάσει άλλο ένα βράδυ μαζί με την αγαπημένη του Αλεξάνδρα, με την οποία ονειρεύονται ένα κοινό μέλλον και την πραγματοποίηση ενός γάμου.

Η Γεσθημανή προσεγγίζει την Άλκηστη για να τα ξαναβρεί με τον Σήφη.. αλλά και ο Αλέξης κάνει άλλη μια προσπάθεια για να κερδίσει πίσω την Αναστασία.. γεγονός που κάνει τον Ανδρέα να ζηλέψει. Την ίδια στιγμή ο άντρας που έχει βάλει να παρακολουθεί τον Αλκιβιάδη έχει συγκεντρώσει στοιχεία, και ο Ανδρέας κάνει την πρώτη του επίθεση με κίνδυνο της ζωής του, ενάντια στον Τζιράκη. Το κρυφό αλλά έντονο φλερτ της Κωνσταντίνας με τον Χαρίδημο συνεχίζεται.. ενώ η Δάφνη γίνεται μάρτυρας ενός ακατάλληλου σκηνικού μεταξύ του Μύρου και της Κουκίτσας....!!!!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved