Η σειρά που σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης στην ελληνική τηλεόραση ρίχνει αυλαία
Media

Η σειρά που σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης στην ελληνική τηλεόραση ρίχνει αυλαία

Πρόκειται για την σειρά που ξεπέρασε σε νούμερα τηλεθέασης ακόμα και την Ελένη Μενεγάκη. Χωρίς τη... βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης του θα συνεχίσει το Star, τουλάχιστον για το άμεσα επόμενο διάστημα. 

Η σειρά «Bahar», που είχε κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και σημείωνε σημαντικά νούμερα τηλεθέασης, ρίχνει αυλαία, αφού την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου θα παιχτεί το τελευταίο επεισόδιο.

Σύμφωνα με την Espresso, λόγω των πρόσφατων γεγονότων με τις τηλεοπτικές άδειες, το κανάλι της Κηφισιάς δεν αγόρασε τον επόμενο κύκλο και οι υπεύθυνοι έχουν προβληματιστεί ιδιαίτερα, καθώς δεν ξέρουν τι να βάλουν στη θέση του σίριαλ, προκειμένου να κρατηθούν στον ανταγωνισμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Gossip-tv.gr όμως το θέμα δεν είναι καθόλου οικονομικό. Η συμφωνία του Star είναι συνολική για όλη της σειρά και όλους τους κύκλους της, απλά ο τρίτοσ κύκλος επεισοδίων της πολύ πετυχημένης σειράς Bahar, δεν είναι ακόμα διαθέσιμος προς μίσθωση. Δηλαδή, δεν δίνεται ακόμα για προβολή. Η συμφωνία του καναλιού όμως με την εταιρία ισχύει κανονικά και έτσι, όταν ο τρίτος κύκλος βγει προς μίσθωση για προβολή η συνέχεια θα παιχτεί στη συχνότητα του Star Channel. Αυτό είναι κάτι που γνώριζαν οι υπεύθυνοι του καναλιού και έχουν ήδη αρκετά όπλα στη φαρέτρα τους για αυτήν την ώρα με επικρατέστερη εκδοχή το ολοκαίνουργιο Shopping Star με την Βίκυ Καγιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved