Σοφία Τσίπα: «Δούλεψα πολύ και πιστεύω ανταμείφθηκα ηθικά γι' αυτό»
Media

Σοφία Τσίπα: «Δούλεψα πολύ και πιστεύω ανταμείφθηκα ηθικά γι' αυτό»

Την Σοφία Τσίπα τη βλέπουμε και καθημερινά στην απoφώνηση της εκπομπής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Πώς είναι ως συνεργάτης; 

«Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είναι τρελός και ασυγκράτητος. Και γι' αυτή την ωραία τρέλα του τον αγαπώ πολύ. Είναι εγωκεντρικός, φιλομαθής, έχει πνευματικό υπόβαθρο και η μεγάλη του δύναμη είναι ότι μπορεί να σου πει την πιο δυσάρεστη είδηση χωρίς να σε κάνει να "πέσεις" ψυχολογικά. Καμιά φορά βέβαια ξεπερνάει τα όρια, αλλά από την άλλη γι' αυτό υπάρχουν τα όρια, για να τα υπερβαίνεις» τόνισε στο Τηλέραμα.

-Το πλατύ κοινό σε έμαθε από το ανατρεπτικό τοκ σόου «Ο κόσμος ανάποδα». Σου λείπει;

«Καθόλου! Ο "Κόσμος ανάποδα" ήταν μια εκπομπή που αγάπησα με όλη τη δύναμη της ψυχής μου. Κοιμόμουν και ξυπνούσα με τη σκέψη της. Δούλεψα πολύ και πιστεύω ανταμείφθηκα ηθικά γι' αυτό. Είχε πολλές ανατροπές και καινοτόμα στοιχεία, τα οποία διαπίστωσα αργότερα ότι αντέγραψαν και αντιγράφουν κάποιες αντίστοιχες εκπομπές. Ο έρωτας αυτός όμως τελείωσε. Και τελείωσε πριν προλάβει να φθαρεί. Ήταν τρία πολύ δημιουργικά χρόνια, μέσα στα οποία έμαθα πολλά, αλλά βρήκα τη δύναμη να δώσω τέλος, γιατί τελείωσε μέσα μου, και δεν το μετάνιωσα ούτε μία στιγμή».

-Εάν δεν ήσουν δημοσιογράφος, τι θα ήσουν;

«Το πιθανότερο είναι πως θα ήμουν σκηνοθέτις στο θέατρο ή στον κινηματογράφο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved