Χρήστος Φερεντίνος: «Τι να πω; Ούτε... Άγιος Βασίλης να ‘μουν»
Media

Χρήστος Φερεντίνος: «Τι να πω; Ούτε... Άγιος Βασίλης να ‘μουν»

Στα χρόνια της κρίσης πόσο έχει αλλάξει η ψυχολογία του παίκτη που θα βρεθεί στο πλατό του Deal; Τι απαντά ο Χρήστος Φερεντίνος

«Απίστευτα... Κάποτε οι άνθρωποι που ήθελαν να έρθουν στο παιχνίδι, το ήθελαν για να κάνουν ένα όνειρό τους πραγματικότητα. Για να μπορέσουν να χαρίσουν στον εαυτό τους ένα ταξίδι, ένα αυτοκίνητο, ένα κόσμημα, ένα ιδιαίτερο δώρο, ένα δώρο πολυτελείας. Τώρα πια αυτό δεν υπάρχει. Κανείς δεν έρχεται στο «Deal» για λόγους... ιλουστρασιόν! Ολοι έρχονται στο «Deal» με την ελπίδα να κερδίσουν κάποια χρήματα για να πληρώσουν τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, την Εφορία, τις τράπεζες» τόνισε στο TV Έθνος.

-Υπάρχουν περιπτώσεις που γνωρίζεις το σε πόσο δύσκολη οικονομική θέση είναι ο παίκτης απέναντί σου, που να έχεις αισθανθεί κόμπο στο στομάχι;

«Σαφέστατα... Άλλωστε, δεν έχω λειτουργήσει ποτέ διεκπεραιωτικά. Ο,τι κι αν αναλάβω να κάνω, δίνω σε αυτό όλο μου την ενέργεια, όλο μου το πάθος. Έτσι κάνω και φέτος. Υπάρχουν περιπτώσεις που ξέρω πόσο θέλουν αυτά τα χρήματα που δίνουμε και πόσο τα έχουν ανάγκη που, όταν έρχεται η ανατροπή και το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό -γιατί ας μην ξεχνάμε με παιχνίδι έχουμε να κάνουμε-, και το στομάχι μου σφίγγεται, και τα χέρια μου ιδρώνουν. Για παράδειγμα κάτι τέτοιο ένιωσα τις προάλλες με έναν αγρότη που μας είχε έρθει από τα Τρίκαλα. Ο άνθρωπος τα είχε περάσει δύσκολα και ήθελε αυτά τα χρήματα πάση θυσία για να κάνει μία νέα αρχή μαζί με τον αδελφό του. Δυστυχώς, όμως, η τύχη του δεν ήταν με το μέρος του εκείνη τη μέρα... Αρνήθηκε τα 7.500 ευρώ του Τραπεζίτη και έφυγε από το παιχνίδι με 10,00 ευρώ!»

-Έχει αρχίσει να δημιουργείται φρενίτιδα με το «Deal», και αυτό αποτυπώνεται καθημερινά και στους πίνακες τηλεθέασης.

«Η αλήθεια είναι πως πάμε πολύ καλά και όλοι μας είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Όμως, πού να δεις τι μου λένε στον δρόμο... Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη με σταματήσει για να μου ζητήσει να παίξει στο «Deal». Τι να πω; Ούτε... Άγιος Βασίλης να ‘μουν (γέλια)! Κι εδώ που τα λέμε, μακάρι να είχα έναν σάκο και να μοίραζα σε όλο τον κόσμο λεφτά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved