Συμβόλαιο Αγάπης: Η Ντεφνέ σε πολύ δύσκολη θέση
Media

Συμβόλαιο Αγάπης: Η Ντεφνέ σε πολύ δύσκολη θέση

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Συμβόλαιο αγάπης, ο Ομέρ μαθαίνει από τον Σινάν και από τον Κοράι ότι η Ντεφνέ προσπαθεί να βρει χρήματα και προσπαθεί να καταλάβει γιατί δεν έχει μιλήσει σε εκείνον.

Την έντονη ανάγκη της Ντεφνέ να βρει χρήματα μαθαίνει με τον δικό του τρόπο και ο Ντενίζ, ο οποίος σκοπεύει να εκμεταλλευτεί με κάθε τρόπο την πληροφορία αυτή προς όφελός του.

Ο Ισμαήλ προσπαθεί να πείσει τη Ντεφνέ για τον καλό χαρακτήρα της Γιασεμίν. Η Ντεφνέ τον διαβεβαιώνει πως αν αγαπάει την Γιασεμίν, εκείνη δεν θα τους σταθεί εμπόδιο. Η Γιασεμίν απασχολεί έντονα και τον Ομέρ με τον Σινάν, οι οποίοι τελικά αποφασίζουν να την απολύσουν. Όμως έχει και η Γιασεμίν άσσους στο μανίκι της, που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει...

Η Ντεφνέ, απογοητευμένη από την άκαρπη προσπάθεια της να βρει τα χρήματα να ξεχρεώσει τη Νεριμάν δέχεται μία απροσδόκητη πρόταση συνεργασίας. Θεωρεί ότι μετά από αυτό δεν θα υπάρχουν πια εμπόδια για το γάμο της με τον Ομέρ. Η Σουντέ πάντως προσπαθεί να μάθει περισσότερα για τη Ντεφνέ από τη μητέρα της.

Το σχέδιο, που πούλησε η Ντεφνέ, πέφτει στα χέρια του Σινάν και του Ομέρ, οι οποίοι αποφασίζουν πως πρέπει με κάθε τρόπο να βρουν αυτόν, που το έφτιαξε και να του προτείνουν συνεργασία με την εταιρεία τους. Η Ντεφνέ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved